Veli Arslantas akkoord met club uit Apeldoorn

Veli Arslantas akkoord met club uit Apeldoorn

Veli Arslantas (30) heeft afgelopen weekend een akkoord bereikt met zaalvoetbalclub ATIK uit Apeldoorn. ATIK werd afgelopen seizoen kampioen in de Hoofdklasse van het zaalvoetbal en is een van de hoogst spelende zaalclubs in de regio. Het eerst elftal was op zoek naar versterking en kwam via relaties in Apeldoorn terecht bij Arnhemmer Arslantas.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Voorzitter Ercan Bocu super blij

Voorzitter Ercan Bocu van ATIK was blij dat Arnhemmer Veli Arslantas heeft gekozen voor ATIK en deelde ook foto’s van de transfer met de oud-speler van De Graafschap. Arslantas blijft overigens zondag gewoon met zijn vriendenelftal voetballen bij voetbalclub Elsweide in de Arnhemse wijk Presikhaaf.

Balvaardige voetballer 

De kleine maar zeer balvaardige Turkse Arnhemmer heeft voor een jaar getekend bij kampioen ATIK. Zijn vrouw komt ook uit Apeldoorn waardoor het allemaal net even iets makkelijker ging voor de 30-jarige speler. Hij was we positief over zijn keuze om naar de kampioen in Apeldoorn te gaan.

Uw reclame ook hier te zien?

Direct een basisplek krijgen is geen garantie voor de speler vanwege een sterke selectie met  Osman Demirtas, Ercan Bocu, Vedat Toygar en Savas Duman. Maar Arslantas kennende zal hij geen moeite hebben om op te vallen met zijn skills als topvoetballer.

Of Veli Arlantas ook tekengeld heeft gekregen van de club of voorzitter is niet bekend. Er is niets naar buiten gebracht over dit akkoord tussen ATIK en Arslantas.



Related Articles

Arnhemmer Tiren wint prestigieus kickboks toernooi

De 30-jarige kickbokser uit Arnhem schreef tijdens Vendetta in Istanbul het viermantoernooi bij 95kilo op zijn naam. In de finale

VIDEO Piet Velthuizen pakt na bijna 20 jaar de koffers en vertrekt bij Vitesse Arnhem

Piet Velthuizen, de keeper van Vitesse Arnhem die er bijna 20 jaar speelde gaat dinsdag zijn club verlaten.

Speler Turkse topclub gespot in Presikhaaf Arnhem

Middenvelder Ferdi Kadioglu van de Turkse topclub Fenerbahce werd vanochtend in Arnhem gespot. De voormalige speler van NEC was op

Geverifieerd door MonsterInsights