Ajax zegt sorry en erkent alle aansprakelijkheid in zaak-Nouri

Ajax zegt sorry en erkent alle aansprakelijkheid in zaak-Nouri

Volgens verschillende berichten erkent Ajax volledige aansprakelijkheid in de zaak rondom Abdelhak Nouri.  De Marokkaanse held uit Amsterdam werd vorig jaar getroffen door een hartstilstand waar hij te laat aan werd geholpen. Abdelhak Nouri liep daarbij ernstige en blijvende hersenschade op. 

Uw reclame ook hier te zien?

Ajax erkent fout

Ajax erkent nu dat de club niet goed heeft gereageerd toen Nouri in elkaar zakte tijdens het trainingskamp. Eerder verklaarde Ajax juist dat de club niets verkeerds had gedaan. Directeur Edwin van der Sar verklaarde in een persconferentie dat de club nu alle aansprakelijkheid erkent.


Familie stelde Ajax eerder al aansprakelijk

Toen de familie van Nouri begin juni verklaarde Ajax aansprakelijk te stellen waren de apen gaar. De familie was van mening dat de club verantwoordelijk was voor de gevolgen. Ajax erkent dit nu ook en komt ook met een excuus. Of hiermee de zaak niet wordt voorgelegd aan de arbitragecommissie van de KNVB is niet bekend.

Er bestaat dus een mogelijkheid dat Ajax nu miljoenen op tafel gaat leggen om de zaak zo af te handelen. Omdat de familie van Nouri en Ajax er samen niet uitkwamen volgde er een juridische strijd die nu ook meteen stopt.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

ReactiesRelated Articles

Kleding Turkse internationals worden gewassen in Arnhem

De kleren van de Turkse internationals worden gewassen bij Stomerij Zeyrek in Arnhem. Reacties

HELD! Blanke jongen (7) geeft spaargeld aan moskee na vandalisme

Na de terreuraanslagen in Parijs werden bij een moskee in Texas de muren besmeurd met poep en waren binnen ook

Advocaat staat voor blok tijdens uitzending na domme uitspraken over moskee Roosendaal

De commandotroepen van de Engelbrecht van Nassaukazerne hebben ´last´ van de moskee van Marokkaanse moslims in de bebouwde kom van