Ondanks alle haatcampagne genieten Arnhemmers tijdens Turkse Festival

Ondanks alle haatcampagne genieten Arnhemmers tijdens Turkse Festival

Het Turkse Festival is weer voorbij en bezocht door duizenden Arnhemmers ondanks alle haatcampagne van enkele lokale linkse partijen zoals de SP Arnhem en de extreem-rechtse PVV. De partijen hebben enorm hun best gedaan om afzonderlijk van ‘actiegroep’ Doorbraak om het festival en de bezoekers in een kwaad daglicht te plaatsen. Het festival ging gewoon door en Arnhem werd weer positief op de kaart gezet.

Uw reclame ook hier te zien?

De gewoner Arnhemmer is gelukkig lovend

Gelukkig was de mening bij de gewone Arnhemmer net even iets anders dan bij de extreem linkse leden en ‘Turkse’ adviseurs van Doorbraak. De SP en de PVV in Arnhem zijn nu ook niet de partijen die we heel erg serieus moeten nemen. Beide partijen scoorden slecht tijdens de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen en kregen maar drie (SP) en twee (PVV) zetels in de Arnhemse raad.

Zie hieronder de beelden van Omroep Gelderland over de optocht en het festival in Park Presikhaaf.


HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

ReactiesRelated Articles

Veel belangstelling van jongeren voor sahur-programma Türkiyem moskee

De vastenmaand Ramadan heeft ook veel leuke momenten die het benoemen waard zijn. Jongeren uit Arnhem kwamen tijdens Pinksterweekend bijeen

Turkse supermarkt maakt medewerker van het jaar bekend

Volgens bronnen dichtbij Supermarkt Guven  is Cengiz Sarikaya medewerker van het jaar geworden bij de Turkse supermarkt aan de honigkamp.

Gast slaat 44-jarige man uit Zutphen het ziekenhuis in en is spoorloos

Zaterdagnacht is een 44-jarige man uit Zutphen mishandeld in zijn eigen woonplaats en moest overgebracht worden naar het ziekenhuis. Het