Ondanks alle haatcampagne genieten Arnhemmers tijdens Turkse Festival

Ondanks alle haatcampagne genieten Arnhemmers tijdens Turkse Festival

Het Turkse Festival is weer voorbij en bezocht door duizenden Arnhemmers ondanks alle haatcampagne van enkele lokale linkse partijen zoals de SP Arnhem en de extreem-rechtse PVV. De partijen hebben enorm hun best gedaan om afzonderlijk van ‘actiegroep’ Doorbraak om het festival en de bezoekers in een kwaad daglicht te plaatsen. Het festival ging gewoon door en Arnhem werd weer positief op de kaart gezet.

Uw reclame ook hier te zien?

De gewoner Arnhemmer is gelukkig lovend

Gelukkig was de mening bij de gewone Arnhemmer net even iets anders dan bij de extreem linkse leden en ‘Turkse’ adviseurs van Doorbraak. De SP en de PVV in Arnhem zijn nu ook niet de partijen die we heel erg serieus moeten nemen. Beide partijen scoorden slecht tijdens de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen en kregen maar drie (SP) en twee (PVV) zetels in de Arnhemse raad.

Zie hieronder de beelden van Omroep Gelderland over de optocht en het festival in Park Presikhaaf.


HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl



Related Articles

Wifimedia opent Experience Center aan Mercatorweg

ARNHEM – Wifimedia, specialist op het gebied van audio- en videostreaming en draadloze (wifi) oplossingen, verhuist van de Vossenstraat naar

Stafleden in thuisquarantaine, Airborne-duel gaat door

Stafleden in thuisquarantaine, Airborne-duel gaat door Bij acht stafleden is het coronavirus vastgesteld. Zij moeten de komende periode in thuisquarantaine.

Supermarkt in Arnhem stunt met 28.000 kilo aan watermeloenen

Hoe groter de ruimte des te groter de opslag, is een regel dat overal en altijd van toepassing is. De

Geverifieerd door MonsterInsights