Toni Iñiguez Najdanovski nieuwe vice-voorzitter van OKA

Toni Iñiguez Najdanovski nieuwe vice-voorzitter van OKA

Toni Iñiguez Najdanovski is onlangs benoemd tot vice-voorzitter van Ondernemers Kontakt Arnhem (grootste ondernemersvereniging van Arnhem). Volgens een persbericht van OKA volgt Toni van ‘Antonio Shining Places’ Peter de Haan op die na 5 jaar het bestuur verlaat. Het bedrijf van Najdanovski levert al 35 jaar schoonmaakdiensten.

Uw reclame ook hier te zien?

Schoonmaakkoning van Gelderland

De schoonmaakkoning van Gelderland zat al in het bestuur van OKA en heeft veel bestuurlijke ervaring. Binnen het bestuur van OKA zal Toni Iñiguez Najdanovski verantwoordelijk zijn voor communicatie. Hij neemt de portefeuille Communicatie over van De Haan. Als echte volksman is Toni ook geliefd bij veel Arnhemmers.

Toni is een echte doener

Toni is een echte doener en zeer behulpzaam voor al zijn collega’s en medewerkers. Volgens insiders gedraagt hij zich juist niet als eigenaar van Antonio Shining Places en is hij net als een van de rest. Behalve een succesvolle eigenaar/directeur is Toni ook sociaal maatschappelijk actief als ambassadeur voor het Rode Kruis Gala in Arnhem en als voorzitter van Stichting Ondernemer Live.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Bestuur OKA Arnhem 

Het bestuur van OKA bestaat nu uit Petra van Stijn (voorzitter, VéBé van Steijn), Toni Iñiguez Najdanovski (vicevoorzitter, Antonio Shining Places), Ronald de Jonge (penningmeester, DDJ Accountants en Adviseurs) en de bestuursleden Jan Ummenthum van Rabobank Arnhem en Omstreken, Wouter Groothedde van Rijn IJssel, Riëlle Schoeman van Studio Mockingbird, Anke Pollmann van Pollmann – sinds 1890 en Hans-Robert van der Doe van DK Makelaars. Het bestuur wordt ondersteund door bestuurssecretaris Anja de Weerd en officemanager Marian Adelaar.




Related Articles

Hizbo (Grillroom Mardin) gaat ook in Arnhem bezorgen aan huis

Grillroom Mardin aan de hoogstraat 13 in Arnhem was al een begrip geworden in Arnhem en omgeving. Topkok Hizbo maakt

Traditionele Ramadan aanbieding Barlas Döner blijft aantrekkelijk

Al sinds 2015 is Barlas Döner een begrip in Arnhem en regio. Barlas döner kwam uit Enschede naar de hoofdstad van

Ibn-i Sina begonnen met nieuwe aanmeldingen vanwege enorme belangstelling

Nieuwe leerlingen vanaf vier jaar kunnen zich nu al inschrijven voor het schooljaar 2017-2018. Bij basisschool Ibn-i-Sina groeit het leerlingenaantal

Geverifieerd door MonsterInsights