Gaat Jamie Olivers Pizzeria samenwerken met De Gastronoom?

by AMS97531A123 | 29 juni 2018 14:30

Een oplettende lezer heeft het management van De Gastronoom[1] bij Jamie Olivers Pizzeria gespot in de binnenstad van Arnhem. Gastronoom-eigenaar Ali Deniz was daar samen met de bekende futsalspeler Levent Akat[2] op het terras van Jamie Olivers. Je moet wel goed kijken om de heren te kunnen zien. 

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Nieuwe vestiging van De Gastronoom op komst?

Wie Deniz goed kent weet dat hij niet stilzit, en rondkijkt in de stad naar nieuwe en innovatieve horeca projecten. Zo maakten we als Haber Arnhem als eerste al bekend dat er een nieuwe Gastronoom vestiging zal komen bij winkelcentrum Kronenburg.[3] Dit zorgde voor vele leuke reacties in de stad. Of Jamie Olivers Pizzeria gaat samenwerken met De Gastronoom is niet bekend.

Bij de Gastronoom was het management niet bereikbaar voor commentaar waardoor we de vraag niet konden voorleggen.  Er gaan al langer geruchten dat De Gastronoom ook een zaak gaat beginnen in het centrum van Arnhem. De Gastronoom is in Arnhem en omgeving een merk, waardoor de experts dit ook zien zitten. Een bezoek van het management van De Gastronoom zorgt dan ook voor nog meer speculaties.

GastroChico ging niet door

Eerder kwam al naar buiten dat een fusie of een samenwerking tussen Chico’s Place en De Gastronoom niet door ging. Hoe lang de Arnhemmer dus nog moet wachten op een vestiging van de Gastronoom in het centrum van Arnhem is niet bekend.


Endnotes:
  1. De Gastronoom: http://haberarnhem.nl/2018/06/04/succesketen-de-gastronoom-maakt-nieuwe-locatie-in-arnhem-bekend/
  2. Levent Akat: http://haberarnhem.nl/2018/06/09/bekende-arnhemse-voetbalnamen-beginnen-nieuwe-futsalteam/
  3. Kronenburg.: http://haberarnhem.nl/2018/06/04/succesketen-de-gastronoom-maakt-nieuwe-locatie-in-arnhem-bekend/

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2018/06/29/gaat-jamie-olivers-pizzeria-samenwerken-met-de-gastronoom/