Online website Mijn Supermarkt serieuze concurrent voor Albert Heijn

by AMS97531A123 | 1 juli 2018 23:50

De bezorgservice van Albert Heijn in Arnhem heeft er een serieuze concurrent bij. Online bezorgwebsite Mijn Supermarkt [1]is onlangs begonnen met bezorgen van levensmiddelen in Arnhem. Omdat het bedrijf nog net is begonnen, bezorgen ze niet in heel Arnhem. Het bedrijf maakte dit bekend via een persbericht. In de opstartfase van bezorgservice Mijn Supermarkt hebben verschillende studenten samengewerkt om alles goed te regelen.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Boodschappen bestellen via website of app

Via de Mijn Supermarkt website[2] of app kun je nu al meer dan 50 producten bestellen. Net als bij een supermarkt kun je bij Mijn Supermarkt ook alle kanten op. Of het nu om zuivelproducten, nootjes of soepen het is allemaal bestelbaar via de bezorgservice. Mijn Supermarkt is net even iets interessanter voor de consument doordat het al vanaf 10 euro bezorgt. Het bedrijf gaat hiermee ook de concurrentie aan met de grote jongens.

Maximale bezorgtijd van 45 minuten voor alle boodschappen

Nog een ‘usp’ van Mijn Supermarkt is dat het bedrijf een maximale bezorgtijd hanteert van 45 minuten. ‘Bij andere supermarkten is het minimale bestelbedrag veel hoger en wordt het pas de volgende of later bezorgd.’, aldus een woordvoerder van Mijn Supermarkt. Behalve heel veel levensmiddelen wordt ook pampers en babyvoeding aangeboden door de bezorgservice.

[3]

25% kortingscode bij alle boodschappen

Om kennis te maken met Mijn Supermarkt krijgen alle klanten in de maand juli ook gewoon 25% korting bij alle bestellingen. De kortingscode voor bestellingen is ARNHEM026. Arnhemmers kunnen elke dag van 18.00 tot middernacht bestellen bij Mijn Supermarkt. Van donderdag tot en met zaterdag kan dit zelfs tot 02.00 uur.  Check de website voor meer informatie www.mijnsupermarkt.shop.[4]


Endnotes:
  1. Mijn Supermarkt : https://mijnsupermarkt.shop
  2. Mijn Supermarkt website: https://mijnsupermarkt.shop
  3. [Image]: https://mijnsupermarkt.shop/#page-6776
  4. www.mijnsupermarkt.shop.: https://mijnsupermarkt.shop

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2018/07/01/online-website-mijn-supermarkt-serieuze-concurrent-voor-albert-heijn/