‘Fractieleden Arnhem Centraal genoten van goede sfeer tijdens Turkse Festival’

‘Fractieleden Arnhem Centraal genoten van goede sfeer tijdens Turkse Festival’

‘Naar aanleiding van het Turkse festival zijn de tegenstellingen in de stad, ook op politiek niveau, stevig aan het oplopen. Dat is jammer. Een aantal fractieleden van Arnhem Centraal was op het festival op meerdere dagen langere tijd aanwezig en genoten van de goede sfeer en gastvrijheid. Het is jammer dat het Grijze Wolven gebaar toch weer getoond werd, maar de vraag is of elke organisatie altijd verantwoordelijk kan worden gehouden voor de uitingen van één of enkele individuen.’, is een verklaring op de website van de Arnhemse fractie Arnhem Centraal. 

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Veel pluspunten tijdens Turkse Festival

Bij Arnhem Centraal zijn ze teleurgesteld dat er geen enkele aandacht werd geschonken aan alles wat er wel was tijdens het Turkse Festival: ‘Nog vervelender is dat vervolgens geen enkele aandacht meer wordt geschonken aan alles wat er wél was: volwassenen en kinderen met een Somalische, Antilliaanse, Nederlandse, Turkse of andere achtergrond, de wederzijdse volksliederen en vlaggen en vooral: veel plezier en een ontspannen sfeer.’‘Het debat polariseert en verhard’

De partij is ook van mening dat het debat polariseert en verhard. De zorgen hierover werden geuit met dit stuk op de website van Arnhem Centraal. ‘Arnhem Centraal maakt zich hier veel zorgen over als lokale partij, die niet links of rechts is, maar gaat voor het belang van élke Arnhemmer. Polariseren en angst aanjagen helpt niet. Ieder gaat daardoor in de eigen loopgraven liggen. En de effecten treffen vaak juist diegenen die er niets mee te maken hebben en gewoon in vrede met hun omgeving willen leven en werken.’

Lees verder op de website van Arnhem Centraal

 

ReactiesRelated Articles

Debat over het Oekraïne-akkoord in Arnhem met Paul Tang en Harry van Bommel‏

In de aanloop naar het referendum over het samenwerkingsakkoord met Oekraïne op 6 april gaan Eurodelegatieleider Paul Tang (PvdA) en

Asielzoekers in Harderwijk toch anders

De gemeente Harderwijk heeft in de maand september van dit jaar drukke informatieavonden gehad over de komst van een asielzoekerscentrum. Na deze

Daniël Becker lijsttrekker ChristenUnie Arnhem

De leden van de ChristenUnie hebben dinsdagavond op een goed bezochte ledenvergadering ingestemd met de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in