‘Winkelcentrum Presikhaaf krijgt ook een grote Turkse supermarkt’

‘Winkelcentrum Presikhaaf krijgt ook een grote Turkse supermarkt’

Winkelcentrum Presikhaaf krijgt mogelijk ook een grote Turkse supermarkt. Verschillende bronnen maken hier melding van. 

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Coop gaat ook verhuizen 

Sinds de verhuizing van Albert Heijn is eigenaar Wereldhave druk bezig met het vinden van een geschikte ondernemer voor de locatie van de Coop. Supermarkt De Coop zal na een renovatie verhuizen naar de plek van de Albert Heijn, waarna de oude locatie vrij zal zijn. Een Lidl of een Emte is niet toegestaan vanwege gemaakte afspraken met de bestaande Supers.

Bronnen dichtbij Wereldhave, eigenaar van winkelcentrum Presikhaaf, melden dat het bedrijf actief op zoek was en is naar Turkse/Oosterse supermarkten om het toekomstige lege pand van De Coop op te vullen. Wereldhave is hier niet in geslaagd, omdat de bestaande Turkse supermarkten in Arnhem geen interesse hadden vanwege een te hoge huurprijs.

Uw reclame ook hier te zien?

Of het pand van de Coop hierdoor straks leeg gaat blijven is niet bekend. Er zijn geruchten dat er toch een Turkse supermarkt gaat komen in winkelcentrum Presikhaaf, hoewel de redactie van Haber Arnhem nog geen bevestiging hierover heeft. Wereldhave was zaterdag niet bereikbaar voor commentaar.

Of een eventuele nieuwe supermarkt er gaat komen is dus niet bekend. Een paar honderd meter verder is er een mega Turkse supermarkt (Guven) aan de Honigkamp dat goed draait en altijd druk is. Volgens de experts maak je geen kans tegen Guven Supermarkt omdat het bedrijf veel groter is en een van de goedkoopste is in de regio.




Related Articles

Gaat Badr Hari weer in Arnhem vechten na contractverlenging?

GLORY kondigt vandaag aan dat zwaargewicht kickbokslegende Badr Hari (106-16, 92 KO) een meerjarige contractverlenging heeft getekend bij ‘s werelds grootste kickboksorganisatie. GLORY

Kapsalon waar dames zich ook veilig voelen

Ondernemer Robeeka Douri nam een jaar geleden de zaak Brothers en Sisters Hair Beautysalon over op de Looierstraat. Hiermee nam

32-jarige Turkse man nog steeds vermist

Van deze 32-jarige Turkse man is nog steeds niets vernomen.

Geverifieerd door MonsterInsights