Şerifoğlu Cafe uit Amsterdam onderzoekt nieuwe vestiging in Arnhem

Şerifoğlu Cafe uit Amsterdam onderzoekt nieuwe vestiging in Arnhem

De bekende cafe en patisserie zaak uit Amsterdam, Şerifoğlu, onderzoekt de mogelijkheden om een nieuwe en vijfde vestiging in Arnhem te openen. Gesprekken hierover met een Arnhemse ondernemer zijn al gaande. Mogelijk gaat het om een samenwerking met een bekende Arnhemmer. (Foto: Şerifoğlu cafe)

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Şerifoğlu Cafe is een begrip 

Şerifoğlu Amsterdam is een begrip in Nederland en in Arnhem. Nooit eerder gingen wekelijks tientallen Arnhemmers naar Amsterdam voor het eten van Turkse ambachtelijke lekkernijen. Şerifoğlu heeft eigenlijk ook geen echte vervanger in Arnhem, dat in de buurt komt. Op social media worden ook regelmatig foto’s gedeeld van deze bezoeken in Amsterdam.

Het avontuur van Şerifoğlu begon in 1989 in Amsterdam en inmiddels heeft Şerifoğlu vier vestigingen in Nederland. In Amsterdam wonen nu eenmaal 60.000 Turkse Nederlanders en tienduizenden andere nationaliteiten die bekend zijn met allerlei baklava soorten. Dit verklaart ook waarom er altijd wachtrijen zijn voor de heerlijke gebakjes of speciale broodjes. In Arnhem is dat anders met maar 10.000 Turkse Arnhemmers.

Uw reclame ook hier te zien?

Regiofunctie in Arnhem

Een Şerifoğlu cafe in Arnhem heeft ook alleen een kans van slagen als Arnhem een regiofunctie gaat krijgen waardoor het heel interessant kan zijn voor heel Gelderland. In welke fase de gesprekken zijn met Şerifoğlu is niet bekend. De ondernemer in kwestie wilde niet bij naam genoemd worden in het artikel.




Related Articles

Drie dagen en nachten gamen in Schouwburg Doetinchem

Drie dagen lang strijden honderden gamers er tegen elkaar op een zogenaamde LAN party in het Amphion in Doetinchem. En

Turkse ‘Hamster Weken’ zorgt voor megadrukte in Presikhaaf

De Turkse supermarkt aan de Honigkamp in Presikhaaf is drukker dan ooit. 

Zutphenaar zoekt zijn gestolen liefde terug

Deze Zutphenaar is in de nacht van dinsdag op de woensdag bestolen van zijn grote liefde genaamd Golf.

Geverifieerd door MonsterInsights