Tahsin Burak komt zaterdag naar Arnhem voor een live optreden

Tahsin Burak komt zaterdag naar Arnhem voor een live optreden

De bekende Nederlands Turkse Tahsin Burak komt zaterdag naar Arnhem voor een live optreden bij Shi-La Lounge aan de nieuwstraat in Arnhem. Tahsin Burak zal samen met zijn team in Arnhem zijn. Volgens de kenners is het een genot om te luisteren naar Tahsin. Hij weet bekende en minder bekende songs op een prachtige manier te zingen. 

Uw reclame ook hier te zien?

Vaker Live optredens bij Shi-La Lounge

Shi-La Lounge organiseert  vaker muziekoptredens waar bekende zangers uit Nederland voor worden uitgenodigd. Tahsin Burak is een talent met redelijk veel volgers. Het evenement bij Shi-La Lounge begint om 21.00 uur en duurt tot 03.00 uur. Entree kost tien euro.

Geen alcohol bij Shi-La Lounge

Bij Shi-la Lounge wordt  geen alcohol geserveerd.  Het management maakte de keuze bewust, direct na de overname. Hierdoor bereikt Shi-La Lounge ook mensen die niet naar tenten willen gaan waar alcohol wordt gedronken.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl
ReactiesRelated Articles

Songfestival helemaal ‘niet welkom’ in Arnhem

Nederland is het gastland geworden voor het Eurovisie Songfestival dat dankzij Duncan Laurence mogelijk is gemaakt. De zanger presteerde fantastisch

Van Velzen en Ronnie Flex komen naar Arnhem

Gisteren maakte Luxor Live de programma bekend van alle optredens in maart. We kwamen een aantal interessante optredens tegen waar

Brainpower met Re:Freshed Orchestra naar Luxor Live

In 2017 bestaat het tweede album van Brainpower ‘Verschil Moet Er Zijn’ (met oa de monster-hits ‘Dansplaat’ en ‘Voel de