Tahsin Burak komt zaterdag naar Arnhem voor een live optreden

Tahsin Burak komt zaterdag naar Arnhem voor een live optreden

De bekende Nederlands Turkse Tahsin Burak komt zaterdag naar Arnhem voor een live optreden bij Shi-La Lounge aan de nieuwstraat in Arnhem. Tahsin Burak zal samen met zijn team in Arnhem zijn. Volgens de kenners is het een genot om te luisteren naar Tahsin. Hij weet bekende en minder bekende songs op een prachtige manier te zingen. 

Uw reclame ook hier te zien?

Vaker Live optredens bij Shi-La Lounge

Shi-La Lounge organiseert  vaker muziekoptredens waar bekende zangers uit Nederland voor worden uitgenodigd. Tahsin Burak is een talent met redelijk veel volgers. Het evenement bij Shi-La Lounge begint om 21.00 uur en duurt tot 03.00 uur. Entree kost tien euro.

Geen alcohol bij Shi-La Lounge

Bij Shi-la Lounge wordt  geen alcohol geserveerd.  Het management maakte de keuze bewust, direct na de overname. Hierdoor bereikt Shi-La Lounge ook mensen die niet naar tenten willen gaan waar alcohol wordt gedronken.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl
ReactiesRelated Articles

Bekende Turkse zanger treedt op in Westervoort (Maksim)

De bekende Turkse zanger Ismail Altunsaray komt optreden in Maksim partycentrum in Arnhem. Hij zal onder andere samen met Serhan

Meisje (7) doodsbang tijdens eerste rit in kermisattractie

Een meisje gaat met haar moeder voor het eerst in een heftige kermisattractie. Klik hier of kijk vanaf 0:45 Reacties

A.J. Croce komt op 1 september naar Luxor Live Arnhem

A.J. Croce Driemaal uniek: pianist, songwriter en zanger op hoog niveau. A.J. Croce is de zonderlinge Amerikaanse singer-songwriter met invloeden