Regel Turkse dienstplicht snel voordat je binnenkort 2000 euro moet betalen

Regel Turkse dienstplicht snel voordat je binnenkort 2000 euro moet betalen

Even geen Shisha of uitgaan komende periode, want je hebt alle euro’s harder nodig dan verwacht. In Turkije zijn ze namelijk de laatste dagen druk bezig om het dienstplicht en de bijbehorende voorwaarden te updaten. Turken die in het buitenland wonen, zoals in Nederland en Belgie, kunnen hun dienstplicht afkopen voor een bedrag van €1000,- mits men drie jaar lang in het buitenland heeft gewerkt. Dit kun je aantonen met verschillende verklaringen van je werkgever of door jouw arbeidsverleden online via de UW-site te downloaden.

Uw reclame ook hier te zien?

Mogelijk einde aan € 1000 regeling

Maar daar komt mogelijk snel een einde aan. Omdat er nog steeds veel probleemgevallen zijn en niet iedereen 18 maanden naar het leger in wil in Turkije komen ze ook in Turkije met een nieuwe regeling voor alle Turken in Turkije en daarbuiten. Zelfs als je 38 jaar bent geweest en niet meer in Turkije mag komen, komt er een nieuwe regeling. Als het wetsvoorstel doorgaat, wat iedereen wel verwacht, kun je door middel van een betaling van 2000 euro ook je dienstplicht afkopen. Dit is natuurlijk nog steeds een megabedrag voor velen. Nogmaals het is allemaal nog heel er vaag, alleen is de kans groter dan 50% dat de regeling wordt aangepast afkoopbedrag van € 2000 euro.Heb je nog 1000 ergens liggen?

Mocht je nog 1000 euro ergens hebben liggen of kun je dit van iemand lenen? Ga dan snel langs in Deventer, Amsterdam of Rotterdam om je Turkse dienstplicht nog voor 1000 euro te regelen. Anders is de kans groot dat dit ook gewoon wordt verhoogd naar € 2000 euro. Iedereen die in 1979 of daarvoor is geboren komen niet in aanmerking voor deze regeling, omdat ze al lang al dit hadden moeten regelen. Dus regel snel 1000 euro en ga zonder een afspraak naar een van de Turkse Consulaten in Nederland of Belgie. Maak je niet druk om de rijen en irritante medewerkers, want het gaat je 1000 euro schelen.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Welke papieren heb je nodig om Turkse diensplicht (askerlik) te regelen?

1000 euro en 19 euro voor administratiekosten. De administratiekosten moet je betalen omdat je door drie medewerkers wordt geholpen die achter een raam zitten waar ze wel airco hebben. (Verzoek is bij een andere balie, betaling is bij een andere balie en het ophalen van een kassabon is bij een andere balie.)

Arbeidsverleden UWV (kun je downloaden met je DigiD)
Let op: Vink wel alle details aan, zodat alle werkgevers met historie verschijnen. Je moet minimaal  3 jaar gewerkt hebben om voor deze regeling in aanmerking te komen.

Pasfoto’s ( 2 stuks)

– Dubbele kopie van alle pagina’s waar je een stempel (Nederlandse of Turkse paspoort) hebt van alle grensovergangen.

– Dubbele kopie van jouw Nederlandse paspoort (of Turkse paspoort, maar Turkse ID is ook voldoende)

– Dubbele kopie van jouw Turkse ID (Noefoes Coezjdanie of gewoon een Nufus Cuzdani)€  1000,- op een bankrekening, zodat je dat daar meteen kunt overmaken en een bewijs kunt mailen aan die man achter de raam die wel airco heeft. Anders moet je naar een bank om geld te storten en terug te komen met een betalingsbewijs.

– Het bedrag moet overgemaakt worden op een Duitse rekening. Zorg ervoor dat je internationale bedragen kunt overmaken. Zo niet? Moet je bij de bank langs gaan om dat ‘ aan te zetten’. De ABN AMRO in Deventer is bijvoorbeeld pas om 10.00 uur open. En hier zijn vaak ook kosten aan verbonden, van rond de 15,00 euro

Voor meer informatie of vragen kun je natuurlijk contact opnemen met een Turkse consulaat of er naar toe gaan omdat ze alles behalve simpel communiceren.


ReactiesRelated Articles

‘We hebben maandelijks bijna 100.000 bezoekers’

Nieuwssite HaberArnhem.nl heeft maandelijks bijna 100.000 bezoekers. Volgens een woordvoerder van de blogsite heeft de website veel meer bezoekers dan

Nederlandse dame heeft schijt aan terreur en gaat naar Turkije

Een Nederlandse dame uit Arnhem heeft ‘schijt’ aan al het nieuws over aanslagen in Turkije. ‘Mij krijgen ze niet bang’,

Turkse minister: Zelfde gevoeligheid voor terreur moet ook in Istanbul getoond worden

De Turkse minister Mahir Unal van Cultuur en Toerisme, heeft een bezoek aan Nederland gebracht. Tijdens zijn bezoek heeft de