‘Explosie in flatwoning Schuytgraaf veroorzaakt door megadrugslab’

‘Explosie in flatwoning Schuytgraaf veroorzaakt door megadrugslab’

Verschillende bronnen in het zuidelijke stadsdeel Schuytgraaf maken melding dat de explosie van maandagavond is veroorzaakt door een megadrugslab. Twee mannen overleden aan gevolgen van deze enorme explosie, een derde ligt met brandwonden in het ziekenhuis. De autoriteiten wilden dit nog niet bevestigen. Achteraf is ook duidelijk geworden waarom een van de gewonde mannen niet geholpen wilde worden en met spoed vertrok voor dat de politie kwam.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Appartementencomplex had geen gasaansluiting

Het appartementencomplex, had geen gasaansluiting, net zoals alle andere woningen in de Arnhemse wijk. Hierdoor was een gasexplosie onmogelijk. Wat er precies werd geproduceerd is nog niet helemaal duidelijk. Wel zijn er bronnen die bevestigen dat de betrokkenen structureel bezig waren met het produceren van verschillende soorten drugs. Een omwonende in de buurt is verbaasd dat de autoriteiten niet op de hoogte waren van deze ´megadrugslab´.


Vaker melding gedaan van drugshandel

De bewoners reageren via verschillende kanalen dat ze al vaker melding hebben gedaan van drugshandel aan de Daphnestraat. Ook andere klachten werden vaak doorgegeven aan de politie, waar niets mee werd gedaan. ‘Het is hier zo rustig, en er is amper politie, waardoor juist criminelen Schuytgraaf opzoeken voor al hun activiteiten’, aldus een bewoner.

Burgemeester Marcouch aangedaan

Burgemeester Marcouch was ook geraakt en deelde een bericht via twitter: ‘Ik leef mee met de bewoners van Schuytgraaf die net als ik geschrokken en bezorgd zijn naar aanleiding van de explosie gisteravond in hun wijk en de slachtoffers die daarbij vielen. De politie doet onderzoek om te achterhalen wat er precies is voorgevallen’.


ReactiesRelated Articles

Aboutaleb 10 miljoen euro, 7 kg goud en 23 auto’s

Gigantische vangst afgelopen jaar voor de politie Rotterdam. Burgemeester Ahmed Aboutaleb schreef in zijn brief aan de gemeenteraad van Rotterdam

VIDEO McDonalds zijn oplichters, hij bewijst het

McDonalds houdt mensen voor de gek en laat ze te veel betalen voor hetzelfde. Reacties

‘RTV Arnhem heeft geldproblemen en stuurt rekening naar andere nieuwswebsite’

Het gaat nog steeds niet echt lekker bij RTV Arnhem. Stichting Stadsomroep Arnhem zit zelfs zo krap dat het nu