Veel klachten over zitbankjes bij nieuwe bushokjes

Veel klachten over zitbankjes bij nieuwe bushokjes

In Arnhem zijn er veel klachten over de te kleine nieuwe zitbankjes bij vernieuwde bushokjes. 

Nieuwe zitbanken bij bushaltes

Sindskort worden bushokjes in Arnhem vervangen en krijgen de bushaltes nieuwe zitbanken voor de reizigers. Het ziet er natuurlijk allemaal vrij leuk uit maar in praktijk is het anders. De reizigers klagen over minder zitruimte en ongemakkelijke situaties omdat je bijna gedwongen wordt om op andere reizigers te zitten. Er is geen sprake meer van privacy volgens een vaste reiziger.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Bushalte getest

Naar aanleiding van de klachten hebben we een bushalte getest in Elderveld. De bushale tegenover winkelcentrum Elderveld is altijd druk bezocht en heeft ook zo een nieuwe zitbank. Je ziet meteen al dat busreiziger niet staan te trappelen om heel close naast een onbekende te zitten. Al helemaal niet als dame, naast twee brede mannnen. Er is dan namelijk helemaal geen plek meer.

Waarom ze bij Breng dit zo geregeld hebben is niet bekend. Op moment van publicatie was Breng ook niet bereikbaar. Indien Breng de behoefte heeft om te reageren zullen wij alsnog een reactie toevoegen.

Breng zal de klachten van de reizigers ook pas serieus nemen als meerderen dit kenbaar maken via social media of per mail. Anders zal men dit stuk voor gaan aanpassen in  heel Arnhem. Op Velperplein en Willemsplein zijn de de bushaltes en de zitbanken nog zoals vroeger zonder  die vreemde uiteinden.


ReactiesRelated Articles

Sultan Dag met grote Blokker-tas gespot bij Chico’s Place

De bekende Arnhemse amateurvoetballer Sultan Dag (35) werd onlangs gespot bij Chico’s Place in de binnenstad van Arnhem. Sultan, broertje

Zuleyha en Duran kiezen ook voor Olde Beth exclusive

Zuleyha en Duran uit Heelsum hadden zaterdag familie en vrienden uitgenodigd voor hun verlovingsfeest bij Olde Beth weddings in Wehl.

Fonds Creatieve Industrie Arnhem ingesteld

Creatieve ondernemers in Arnhem kunnen vanaf nu gemakkelijker een eigen werkruimte financieren. Op initiatief van Stichting Atelierbeheer SLAK, gaan Triodosbank