Politie pakt weer twee verdachten op voor mishandeling in zwembad Klarenbeek

Politie pakt weer twee verdachten op voor mishandeling in zwembad Klarenbeek

De politie heeft donderdag weer twee verdachten opgepakt in Arnhem in het onderzoek naar de mishandeling van twee badmeesters in zwembad Klarenbeek in Arnhem. 

Nieuwe verdachten zijn jong

Veel wilde de politie niet bekend maken, waardoor we alleen weten dat de verdachten 20 en 21 jaar zijn. Beiden komen ook uit Arnhem. In welke mate deze twee verdachten betrokken zijn bij de mishandeling is ook niet helemaal duidelijk. Volgens de rechter-commissaris zijn de verdachten wel degelijk verantwoordelijk voor de mishandeling. Hij bepaalde dat het viertal (twee verdachten waren al eerder opgepakt) 14 dagen in hechtenis blijft.



Discussie vanwege sluitingstijd

De twee badmeesters die in elkaar zijn geslagen verzochten enkele gasten om naar huis te gaan vanwege sluitingstijd. Dit ging niet volgens planning zoals achteraf is gebleken. Wat er daarna gebeurde is niet helemaal duidelijk. De twee badmeesters, waarvan een jonge seizoenskracht, zijn enorm toegetakeld.

Binnenkort zullen we meer informatie krijgen van de politie of de rechter omdat het onderzoek nog loopt.

Hier uw logo/actie? Mail ons dan snel



Related Articles

Buren hebben niks gemerkt van illegale ‘flatkwekerij’

Een illegale hennepkwekerij is een ding, maar het in functie houden is toch net even moeilijker zou je zeggen. In

Zaterdag 9 april Zelfbouwmarkt in stadhuis Arnhem

Aanstaande zaterdag 9 april vindt in het  Arnhemse stadhuis aan de Koningstraat 38, de Zelfbouwmarkt plaats. Het Vastgoedplein van de

Elsweide organiseert iftarmaaltijd als enige voetbalclub in Arnhem

Voetbalvereniging Elsweide uit Arnhem organiseerde afgelopen zaterdag een iftarmaaltijd voor spelende en niet spelende leden van de club uit de

Geverifieerd door MonsterInsights