Turkije onder aanval van VS, maar volk trekt zich daar niets van aan

Turkije onder aanval van VS, maar volk trekt zich daar niets van aan

Wie slim is investeert nu in Turkije. Een euro is nu 7,31 aan Turkse lira’s waardoor alles maar dan ook echt alles in Turkije super interessant is om aan te schaffen. Van kleding tot elektronica; Je kunt alles vanuit Nederland en Belgie nu voor zeer aantrekkelijke bedragen kopen. Een tweede vakantiehuisje in Turkije is nu al te kopen voor een bedrag van rond de 20.000 euro (ongeveer 150.00 Turkse lira’s). 


Niet alleen de NOS of de Telegraaf lezen

Als je alleen de NOS.nl of De Telegraaf zou lezen lijkt het alsof Turkije op de rand van de afgrond staat. Men heeft het steeds over de inflatie en hoge werkeloosheid in Turkije. Turkije probeert juist gekwalificeerd personeel uit het buitenland te halen, omdat de economie booming is. In deze artikelen wordt amper verwezen naar de economische groei van Turkije en de belangrijke functie in de regio.

Economie in Turkije in een stroomversnelling

De laatste jaren is de economie van Turkije in een stroomversnelling geraakt. Jaar op jaar, kwartaal na kwartaal worden groei-records verbroken. Waar de Europese economie erg fragiel is en afhankelijk is van extra steun van ECB (Europese Centrale Bank) is dat in Turkije juist omgekeerd. Bovendien kunnen Europese landen dromen van de groei cijfers van Turkije. Zo gek is het dus niet dat een meerderheid van de bevolking in Turkije vertrouwen heeft in Erdogan als president van het land. Met dezelfde cijfers zouden leiders in alle landen net zo succesvol zijn.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Turkse leger niet meer afhankelijk van Amerikanen

President Trump maakt zich daarentegen enorm druk om een Amerikaanse priester in Turkije die onder huisarrest staat. Hij is niet zomaar boos? De Turken zijn niet meer afhankelijk van militaire goederen uit de VS en bouwen hun eigen tanks en helikopters.  De Amerikanen dreigen met alles, en hebben zelfs extra belasting geheven op staal (20%) en aluminium (50%) om de dreigementen richting Turkije nog duidelijker te maken. De priester is verdacht vanwege betrokkenheid bij de Turkse coup van 15 juli, alsof het niet belangrijk is. Het bizarre is dat de Turken al jaren aan de VS vragen om uitlevering van een Turkse Imam waar de VS ook niet aan meewerkt.

Turkije is booming

Turkije is booming en alles ziet er rooskleurig uit. De Turken bouwen de grootse luchthaven van de wereld, om de doorstroom van reizigers aan te kunnen en de strijd te winnen van de luchthavens in Frankfurt en Amsterdam. Het is niet toevallig dat Duitsland en Nederland juist zo kritisch zijn op alles wat goed gaat in Turkije . Daar zit natuurlijk wat meer achter. Om de zijderoute (Vanuit China naar Europa) nog beter te laten doorvoeren, dan het al is, is de derde brug die Turkije aan het bouwen is belangrijk. Al die megaprojecten worden in Turkije gebouwd omdat het land sneller groeit dan het in 80 jaar heeft gedaan. En niet iedereen is daar mee tevreden.

Uw banner ook hier zichtbaar?

Onmogelijk is mogelijk gemaakt in Turkije

Het onmogelijke is mogelijk gemaakt in 15 jaar tijd, en dit ervaart de Turkse bevolking dan ook. Volgens ‘financial experts’ is de de huidige valuta koers dan ook alles behalve natuurlijk. Dit blijkt uit tijdstippen en momenten waarop de koers daalt. De bevolking heeft het economisch veel beter dan 15 jaar geleden, ondanks alle berichten van mainstream media. Echte investeerders zullen deze mogelijkheid aangrijpen om te profiteren van deze situatie in Turkije.


ReactiesRelated Articles

Ferrari doet goede zaken in Turkije: alles uitverkocht

De grote belangstelling van Turken voor Ferrari’s heeft ervoor gezorgd dat dit jaar alle modellen tijdelijk zijn uitverkocht. Duurde het

VIDEO Yolanthe te gast bij bekende Turkse talkshow

De vrouw van Wesley Sneijder is niet meer weg te denken van de Turkse televisie. Yolanthe Cabau was vrijdagavond te

Bijna 10.000 stemmen voor Kuzu uit de kieskring Arnhem

DENK deed het ook goed in Arnhem en omgeving. De partij deed in heel Nederland mee aan de verkiezingen en