Vitesse slacht FC Groningen af in Arnhem met 5-1

Vitesse slacht FC Groningen af in Arnhem met 5-1

Vitesse heeft de eerste wedstrijd in de Eredivisie met 5-1 gewonnen van FC Groningen. De zware ‘Russische’ trainingen en een vroege begin van het seizoen leveren nu al direct resultaat. Het eerste gevaar kwam zondagmiddag van Matavz met een kopbal op de lat. Daarna kwam Vitesse op een 1-0 door een doelpunt van Linssen halverwege de eerste helft. (foto: Vitesse.nl)

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

FC Groningen geen partij voor Vitesse

Fc Groningen deed daarna nog wat terug via Doan en maakte de 1-1. Vitesse had geen zin in een gelijkspel en bleef maar aanvallen. De 2-1 werd net voor rust ingekopt door Bero. Na rust veranderde er niet veel en bleef Vitesse domineren. De doelpunten kwamen ook vrij snel achter elkaar. Na zwak verdedigen maakte Beerens de 3-1. Clarke-Salter kopte daarna ook de 4-1 voor de Arnhemmers. Uiteindelijk was het Matavz die met een wereldschot de 5-1 bepaalde voor Vitesse.


Weinig toeschouwers in Arnhem

Veel publiek was er niet op de zondagmiddag. Het Gelredome was niet vol en in totaal waren er maar 13.434 toeschouwers. Veel Arnhemmers zijn ook natuurlijk nog op vakantie.

Opstelling van beide elftallen:

Opstelling van Vitesse was alsvolgt: Eduardo,Karavajev,v.d.Werff, Clarke-Salter,Büttner,Bero,Serero,Foor,Beerens (Bruns/82),Matavz (Darfalou/ 75) en Linssen (v.Bergen/77)

Opstelling Fc Groningen: Padt,Zeefuik,Te Wierik, Memisevic,Warmerdam,Hrustic,Drost ,(Antuna/58),v.d.Looi,Doan,v.Weert ,(Mendes Moreira/72) en Mahi.




Related Articles

Yasin Köylü en Levent Akat ook naar Elsweide

Trainer Raşid Güneş van Elsweide is tijdens zijn vakantie druk met zijn selectie en tactische aanpassingen bij het eerste elftal.

Gelders voetbaltalent Mehmet Bulut start aan nieuwe uitdaging

Gelders voetbaltalent Mehmet Bulut start in nieuw zaalvoetbalteam met meerdere bekende voetbalnamen.

Gökdeniz Karadeniz laat moskee bouwen in Rusland

De Turkse profvoetballer die in Rusland actief is als voetballer laat een moskee bouwen in de Russische stad Kazan.

Geverifieerd door MonsterInsights