Arnhemmers klagen over geluidsoverlast tijdens eerste editie van ASM-festival

Arnhemmers klagen over geluidsoverlast tijdens eerste editie van ASM-festival

Zaterdagavond kwamen ongeveer 10.000 bezoekers op de eerste editie van het ASM-festival. De organisatie was tevreden met de eerste editie waar 10.000 bezoekers op afkwamen. Geslaagd was het zeker voor de organisatie, maar niet iedereen lijkt tevreden met het festival dat voor de eerste keer werd gehouden. 

HaberArnhem.nl staat te koop | info @ haberarnhem.nl

‘Bezoekers tevreden ondanks weer’

Aan RTV Arnhem meldde de organisatie het volgende: ‘Het Hollandse weer, met af en toe een flinke bui, kon de bezoekers niet uit het veld slaan.’ Ook de artiesten lieten zich zien; bekende en minder bekende zangers en zangeressen traden achtereenvolgens op.’Eerste editie ASM-festival zorgt voor geluidsoverlast

Op de eerste editie van het ASM-festival was er mogelijk veel meer geluidsoverlast dan verwacht. De redactie van HaberArnhem kreeg verschillende meldingen vanuit de Arnhemse wijken Klarendal, Malburgen en Presikhaaf over het geluidsniveau. ‘Kinderen kunnen niet slapen door al dat lawaai’, was een reactie van een lezer. Een andere lezer begreep niet hoe de gemeente dit toestaat, terwijl het bij heel veel andere zaken direct ingrijpt als er geluidsoverlast is. Die 10.000 bezoekers kwamen niet eens allemaal uit Arnhem.’

De eerste editie van het ASM-festival trok veel bekende bands en DJ’s uit Nederland, zoals Suzan en Freek, De jeugd van Tegenwoordig en Blof en Fedde Le Grand.


ReactiesRelated Articles

Vitesse distantieert zich van apengeluiden door deel eigen fans

Ook Vitesse heeft helaas extreem-rechtse pvv’ers als supporter. Daar kan de club natuurlijk niet veel aan doen, ondanks dat het

Arnhemmers betalen straks 35 euro als ze Duitsland in rijden

Naar Duitsland gaan zal in de toekomst veel meer gaan kosten dan voorheen. Nederlanders moeten straks een ‘Vignet’ aanschaffen als

Foto’s van grootse Turkse evenement van Nederland

Het grootste Turkse evenement van Nederland vindt al drie dagen plaats in Arnhem. Vandaag begon de derde en laatste dag