Arnhemmers klagen over geluidsoverlast tijdens eerste editie van ASM-festival

Arnhemmers klagen over geluidsoverlast tijdens eerste editie van ASM-festival

Zaterdagavond kwamen ongeveer 10.000 bezoekers op de eerste editie van het ASM-festival. De organisatie was tevreden met de eerste editie waar 10.000 bezoekers op afkwamen. Geslaagd was het zeker voor de organisatie, maar niet iedereen lijkt tevreden met het festival dat voor de eerste keer werd gehouden. 

HaberArnhem.nl staat te koop | info @ haberarnhem.nl

‘Bezoekers tevreden ondanks weer’

Aan RTV Arnhem meldde de organisatie het volgende: ‘Het Hollandse weer, met af en toe een flinke bui, kon de bezoekers niet uit het veld slaan.’ Ook de artiesten lieten zich zien; bekende en minder bekende zangers en zangeressen traden achtereenvolgens op.’Eerste editie ASM-festival zorgt voor geluidsoverlast

Op de eerste editie van het ASM-festival was er mogelijk veel meer geluidsoverlast dan verwacht. De redactie van HaberArnhem kreeg verschillende meldingen vanuit de Arnhemse wijken Klarendal, Malburgen en Presikhaaf over het geluidsniveau. ‘Kinderen kunnen niet slapen door al dat lawaai’, was een reactie van een lezer. Een andere lezer begreep niet hoe de gemeente dit toestaat, terwijl het bij heel veel andere zaken direct ingrijpt als er geluidsoverlast is. Die 10.000 bezoekers kwamen niet eens allemaal uit Arnhem.’

De eerste editie van het ASM-festival trok veel bekende bands en DJ’s uit Nederland, zoals Suzan en Freek, De jeugd van Tegenwoordig en Blof en Fedde Le Grand.


ReactiesRelated Articles

Arnhemse wijkagenten pakken drugsdealer op bij Velperpoort station

De Arnhemse wijkagenten Joke Bartelink (Klarendal en St-Marten) en Eric Hortensius (St-Marten, Klarendal, Sonsbeekkwartier-Noord) beleefden woensdag wel een hele speciale

Lifestyle for men en conceptstore Coef huurt 330 m² in Bakkerstraat Arnhem

ARNHEM – De succesvolle mannen modewinkel Coef uit Nijmegen heeft de voormalige winkel van Ter Horst van Geel aan de

Veel Arnhemmers tijdens herdenking Turkse coup in Apeldoorn

Dinsdagavond was de herdenkingsbijeenkomst in Apeldoorn voor de slachtoffers van de mislukte staatsgreep in Turkije van afgelopen zomer. De bijeenkomst