Nederlandse pers ontdekt Umut Timur ook na publicaties Haber Arnhem

Nederlandse pers ontdekt Umut Timur ook na publicaties Haber Arnhem

Arnhemmer Umut Timur is tegenwoordig ‘hot’ voor media in Nederland en Arnhem. De bekende zanger scoorde een hit met ‘Vermedin’ en haalde alleen al via youtube meer dan 52 miljoen views. De redactie van Haber Arnhem publiceerde jaren geleden al artikelen over de zanger nog voordat zijn liedjes draaiden in bekende uitgaansgelegenheden. (foto: screenshot youtube)

HaberArnhem.nl staat te koop| info @ haberarnhem.nl

Volop media aandacht na succesvolle hit ‘Vermedin’

Na de NRC ontdekte RTV Arnhem Umut Timur ook en werd er een interview gehouden met de Turkse Arnhemmer die wereldberoemd is geworden. Hieronder treft u de beelden aan van het interview met Umut Timur.

Zomerhit in Turkije met meer dan 52 miljoen hits

Het nummer ‘Vermedin’ (letterlijk: ‘Je hebt het niet terug gegeven’) van Arnhemmer Umut Timur (28) is een zomerhit in Turkije. Het nummer is met meer dan 50 miljoen views op YouTube, en ruim zes miljoen op Spotify een enorm succes.

Uw reclame ook hier te zien?

RTV-Arnhem sprak met de zanger en zijn producent Joost Jellema over zijn muziek, jeugd, zijn band met Arnhem en toekomst in Istanbul in Turkije.








Related Articles

Gemeente wil weten wat goed en beter kan in de stad

De gemeente Arnhem communiceert regelmatig met bewoners en vind het bijvoorbeeld belangrijk dat deze communicatie duidelijk en goed is. Er

28-jarige Arnhemmer aangehouden met een mes in Zutphen

De 28-jarige verraadde zich door zijn opvallende rijstijl in Zutphen.

Heel Gelderland komt langs bij bakkerij Divan voor Ramadan-brood

De bekendste Turkse bakker van Gelderland heeft het deze dagen veel drukker dan normaal. Vanwege het vastenmaand Ramadan is er

Geverifieerd door MonsterInsights