Nederlandse pers ontdekt Umut Timur ook na publicaties Haber Arnhem

Nederlandse pers ontdekt Umut Timur ook na publicaties Haber Arnhem

Arnhemmer Umut Timur is tegenwoordig ‘hot’ voor media in Nederland en Arnhem. De bekende zanger scoorde een hit met ‘Vermedin’ en haalde alleen al via youtube meer dan 52 miljoen views. De redactie van Haber Arnhem publiceerde jaren geleden al artikelen over de zanger nog voordat zijn liedjes draaiden in bekende uitgaansgelegenheden. (foto: screenshot youtube)

HaberArnhem.nl staat te koop| info @ haberarnhem.nl

Volop media aandacht na succesvolle hit ‘Vermedin’

Na de NRC ontdekte RTV Arnhem Umut Timur ook en werd er een interview gehouden met de Turkse Arnhemmer die wereldberoemd is geworden. Hieronder treft u de beelden aan van het interview met Umut Timur.

Zomerhit in Turkije met meer dan 52 miljoen hits

Het nummer ‘Vermedin’ (letterlijk: ‘Je hebt het niet terug gegeven’) van Arnhemmer Umut Timur (28) is een zomerhit in Turkije. Het nummer is met meer dan 50 miljoen views op YouTube, en ruim zes miljoen op Spotify een enorm succes.

Uw reclame ook hier te zien?

RTV-Arnhem sprak met de zanger en zijn producent Joost Jellema over zijn muziek, jeugd, zijn band met Arnhem en toekomst in Istanbul in Turkije.


ReactiesRelated Articles

Bekende Arnhemmer wint een miljoen euro met Lotto

Een bekende Arnhemmer heeft onlangs een miljoen euro gewonnen door het spelen (gokken) van Lotto. Dit werd zaterdag bekend. Reacties

Gemeente Arnhem telefonisch niet bereikbaar

Volgens een bericht van de gemeente op haar eigen website is er geen contact mogelijk met het stadhuis via 0900-1809

Slapeloze nachten voor Wilders na verkiezing Marokkaanse voorzitter Tweede Kamer

Het worden zware tijden voor Wilders en alle andere extreem-rechtse PVV’ers in de Tweede Kamer. Ze moeten voortaan luisteren naar