Turkse Nederlander ontdekt Netflix abonnement voor twee euro

Turkse Nederlander ontdekt Netflix abonnement voor twee euro

Een wel hele slimme Turkse Nederlander heeft een manier ontdekt om een Netflix abonnement te nemen zonder daar 7,99 euro per maand voor te betalen. Met een trucje, waar natuurlijk iedereen aan zou denken, is het mogelijk om nog goedkoper dan goedkoop films te bekijken via Netflix. Of het helemaal legaal is, is natuurlijk nog maar de vraag. (foto: screenshot: youtube)


Turks Netflix-abonnement met VPN

Met een VPN een een Turks Netflix-abonnement kom je al heel veel verder. Vanwege de enorme daling van de Turkse munt is de kans groot dat een Netflix-abonnement in Turkije nog vrij lang twee euro per maand zal kosten. Wat een VPN is gaan we natuurlijk ook uitleggen, omdat niet iedereen dat direct begrijpt.

HaberArnhem.nl is TE KOOP | info @ haberarnhem.nl

Surfen vanuit Turkije, terwijl je in Rotterdam bent

Met een Virtual Private Network (VPN) kun je doen alsof je vanuit een ander land een website bezoekt, terwijl je gewoon in Rotterdam bent. Mensen die niet alles openbaar willen maken surfen op internet rond via een VPN. Je kunt dan anoniem allerlei websites bezoeken zonder dat privacy-gegevens direct gedeeld worden. Met een kosteloze VPN kun je dus vanuit Turkije ‘inloggen’ en een Netflix-abonnement afsluiten voor maar twee euro.

Dit schijnt niet traceerbaar te zijn voor Netflix, aldus verschillende bronnen. Maar maak je geen zorgen; De veiligheidsdiensten kunnen je natuurlijk altijd gewoon blijven traceren, omdat ze over opsporingsmiddelen beschikken die ze bij Netflix niet mogen gebruiken.





Related Articles

Burgemeester Aboutaleb ‘in problemen’ na toestemming voor terreurmars in Rotterdam

PvdA-burgemeester Aboutaleb uit Rotterdam heeft nu echt een probleem, nadat hij weer toestemming verleende aan een protestmars dat als steun

VIDEO Waarom laat de NOS Koerden die tegen de PKK zijn nooit zien?

Het is een vraag die velen hardop vragen en geen antwoord op vinden. Om onduidelijke redenen zijn de redactieleden van

Turkse leger noodzakelijk voor vrede en veiligheid in het Midden-Oosten

Een rol voor Turkije en het Turkse leger in het Midden-Oosten wordt met de weken belangrijker voor de de verschillende

Geverifieerd door MonsterInsights