De Gastronoom wint overtuigend van RDC in Deventer

De Gastronoom wint overtuigend van RDC in Deventer

De comeback van Arnhemse toppers in het zaalvoetbal is een feit. Zaalvoetbalclub De Gastronoom Arnhem speelde afgelopen vrijdag haar eerste wedstrijd als nieuwe club. (Foto: Harun Kodaz)

Overtuigende overwinning in Deventer

In Deventer speelde de Arnhemse club tegen FC RDC en won het overtuigend met 1-5. De volgende ronde van de Beker was weer snel bereikt, ondanks dat niet alle spelers beschikbaar waren.

Veel sterren bij De Gastronoom

Onder leiding van de ervaren aanvoerder Levent Akat scoorden Yasin Köylü en Fatih Dağ twee keer. Beide spelers zijn grote namen in het zaalvoetbal in Arnhem. De aanvoerder zelf scoorde ook een keer. Bijna alle spelers van De Gastronoom hebben op hoog niveau gespeeld in Arnhem bij verschillende clubs zoals FC Presikhaaf, AFC Arnhem en de Arnhemse Boys.

De Gastronoom had tegen RDC veel afwezigen. Desondanks werd er makkelijk gewonnen van de club uit Deventer.

Tegen RDC bestond de selectie van de Arnhemse zaalvoetbalclub uit de volgende bekende spelers: Inanc Guclu (KP), Tahsin Ipekci, Levent Akat, Fatih Dag, Yasin Koylu en Cihan Sakalli.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

De spelers die afwezig waren, zijn ook niet de minsten: Samir Yazilitas, Rafet Simsek, Ali Deniz, Muhammet Karaman en Şükrü Uzun.

Vrijdag 14 september mogen de Arnhemmers naar Didam tegen SV Loil 1/De Muizenberg.




Related Articles

Karaman en Boga samen verantwoordelijk voor succes Elsweide F1

Elsweide F1 won zaterdag weer met duidelijk cijfers. Thuis werd er met 4-1 gewonnen van Westervoort F2G. Met nog een

Arnhemmer Nordin Tadloui wint bokswedstrijd in Breda

De 19-jarige Nordin Tadloui uit Arnhem heeft zaterdag een belangrijke bokswedstrijd gewonnen in Breda. De jongere broer van Ismael Tadloui

Elsweide begint na de winterstop meteen tegen de koploper

De ploeg van trainer Rasid Gunes presteert beter in de tweede periode van de competitie, ondanks veel blessuregevallen. Elsweide staat

Geverifieerd door MonsterInsights