Gestoorde docent het Rhedens toonde geslachtsdeel aan minderjarig meisje

by AMS97531A123 | 11 september 2018 22:22

Volgens de De Gelderlander[1] is de per direct ontslagen docent van scholengemeenschap Het Rhedens in Dieren zijn geslachtsdeel getoond aan een minderjarig meisje. Hoe de melding binnenkwam en wat voor bewijs er is, is niet bekend gemaakt. De leraar is wel ontslagen vanwege ‘mogelijk grensoverschrijdend onzedelijk gedrag’. 

Gedrag leraar zorgt voor shock-effect

De man deed dit via een live video via Instagram. De per direct ontslagen gestoorde docent deed dit bij een oud-leerlinge van hem. De actie van de leraar zorgde voor een shock-effect in Dieren en omgeving. Niemand had dit natuurlijk verwacht. Ook de collega’s van de leraar hebben moeite met de recente gebeurtenissen.

Geen fysiek contact tussen leraar en minderjarig meisje

Volgens de politie is er geen fysiek contact geweest tussen de leraar en minderjarige meisje. Opvallend was wel dat de man nog steeds niet is opgeroepen voor verhoor door de politie. Wel heeft de politie al beslag gelegd op laptops en een mobiele telefoon van de leraar. Ondanks het gedrag van deze leraar vinden wij het niet kunnen om zijn naam te noemen. Zijn omgeving kan er namelijk niets aan doen dat hij zo een fout heeft begaan.

De gestoorde actie van de leraar, die bekend is bij veel leerlingen, zorgt voor maatschappelijke onrust in Dieren. Bij de voetbalclub, op de markt en in de moskee is dit het gesprek van de dag. Vooral omdat Dieren heel klein is en bijna iedereen elkaar wel kent of heel vaak heeft gezien.

Endnotes:
  1. De Gelderlander: https://www.gelderlander.nl/rheden/ontslagen-docent-het-rhedens-toonde-op-instagram-geslachtsdeel-aan-oud-leerling~a66b0fbd/

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2018/09/11/gestoorde-docent-het-rhedens-toonde-geslachtsdeel-aan-minderjarig-meisje/