Luxor Live geeft jaarlijks een verjaardagsfeestje

Luxor Live geeft jaarlijks een verjaardagsfeestje

Door het succes van het verjaardagsfestival ’10 jaar Luxor Love’ afgelopen weekend besluit de organisatie van poppodium Luxor Live jaarlijks haar verjaardag te vieren. ‘We hebben verspreid over 26 uur 1482 festivalgangers mogen verwelkomen, waarvan 61 honden bij de Natte Neuzendisco en 190 gedetineerden in de penitentiaire inrichting Arnhem-Zuid tijdens drie concerten van Donnerwetter. Na deze culturele uitputtingsslag keken we elkaar moe maar voldaan aan en besloten we ter plekke om elk jaar een verjaardagsfeestje te geven’, aldus directeur Stefan Rebergen.

11 uur voor 11 jaar

Verjaardagsfestival ’11 jaar Luxor Love’ duurt volgend jaar geen 26 uur, maar 11 uur. ‘De bezoekers kwamen afgelopen zaterdag vooral na etenstijd. Hier hebben we van geleerd, dus we starten het festival volgend jaar in de avond’, aldus programmeur Shannon van der Werff.

De cijfers van 10 jaar Luxor Love

Cultzanger Tony Banks vestigde het wereldrecord ‘Happy Birthday’, maar liefst 10 uur zong hij het lied voor het pand van Luxor Live. Gerda Grutjes uit Duiven vierde haar 46e verjaardag in de Luxor Live kelder en kreeg drie cadeaus: een grasmaaier, een leverworst en een burkini. De oudste bezoeker van het Heidevolk seniorenconcert op zondagmiddag was 91 jaar. Er werd 1224 liter bier gedronken en er werden 361 stukjes taart gegeten. 190 gedetineerden genoten van drie concerten van Donnerwetter en vier gedetineerden speelden mee. 61 honden dansten op hondenhits door dj Mike Costez, waaronder ‘I wanna be your dog’ van The Stooges tijdens de ‘Natte Neuzendisco’.

Toegangskaarten voor het verjaardagsfestival ’11 jaar Luxor Love’ zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de dagkassa op 7 september en kosten 11 euro.

ReactiesRelated Articles

Programma Luxor Live mei 2016

ZO 01.05 RED SNAPPER BOVENZAAL Reacties

Pathe Arnhem tijdens vakantie: Top 3 films van deze week

Mocht je tijdens de vakantie naar de bios willen gaan in Arnhem dan is het handig om eerst te weten

Pinkpop amper aantrekkelijk bij allochtonen

De 46e editie van pinkpop is nu ook alweer een succes. De 35.000 weekendkaarten die om 10.00 uur te koop