Yasin ‘Maradona’ Köylü scoort vijf keer tijdens eerste wedstrijd De Gastronoom

by AMS97531A123 | 15 september 2018 15:17

Yasin ‘Maradona’ Köylü was vrijdagavond belangrijk voor futsalelftal De Gastronoom. De Turkse Arnhemmer scoorde maar liefst vijf keer in de uitwedstrijd bij SV Loil. De eindstand was 6-7 in het voordeel voor de ploeg uit Arnhem, dat als nieuwe club meedoet in de competitie. De behendige en snelle speler wordt niets voor niets vergeleken met Maradona. Ondanks zijn leeftijd kan de kleine ‘Maradona van Arnhem’ nog jaren mee in het zaalvoetbal. (foto: Harun Mert Kodaz)

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Allereerste competitiewedstrijd van De Gastronoom Arnhem

In sporthal Muizenberg was het spannend tijdens de allereerste duel van de Gastronoom Arnhem in de eerste klasse van het zaalvoetbal. De selectie van De Gastronoom bestaat alleen uit voetballers die zelf hoog hebben gevoetbald in verschillende elftallen in de regio. Zo speelde Yasin Köylü jarenlang op niveau bij FC Presikhaaf en De Arnhemse Boys. Afgelopen seizoen was hij ook actief bij het eerste elftal van Elsweide.

Voor de Gastronoom scoorden ook nog Tahsin Ipekci en Cihan Sakalli. Voor Ipekci was het een bijzonder moment, omdat de overwinning tevens ook een cadeau was voor zijn verjaardag. Ipekci werd vrijdag namelijk 23 jaar.

23e verjaardag van Ipekci werd na de overwinning ook gevierd

 

Arnhemse derby volgt

De Gastronoom Arnhem speelt vrijdag 28 september een derby tegen Sportclub Olympic / H.A.Y.K.E.M dat getraind wordt Umran Bozbiyik. Bozbiyik traint een leuk elftal van jongeren die lid zijn van de Turkse vereniging H.A.Y.K.E.M  De wedstrijd beging om 21.00 uur en wordt gespeeld bij Sports Planet De Pals in Westervoort.


Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/09/15/yasin-maradona-koylu-scoort-vijf-keer-tijdens-eerste-wedstrijd-de-gastronoom/