Talip Aydemir (37) wordt woensdag beëdigd als gemeenteraadslid

Talip Aydemir (37) wordt woensdag beëdigd als gemeenteraadslid

Talip Aydemir zal woensdag beëdigd worden als gemeenteraadslid in Arnhem. Aydemir (37) neemt de komende tijd de plek in van Kürşat Bal, die om gezondheidsredenen een stap terug doet. Aydemir was al van 2006 tot en met 2014 ook gemeenteraadslid voor de PvdA in Arnhem. (foto: screenshot youtube)

Uw reclame ook hier te zien?

Kürşat Bal doet stap terug vanwege gezondheidsheidsredenen

Vanwege gezondheidsredenen zal Kürşat Bal voor onbepaalde tijd rust moeten nemen op advies van zijn arts. Hoelang de fractievoorzitter afwezig zal zijn is niet bekend. De fractie van DENK Verenigd Arnhem maakte al eerder bekend dat raadslid Yildirim Usta de functie van fractievoorzitter overneemt totdat Bal weer terugkeert.



Twee zetels in de gemeenteraad van Arnhem

DENK Verenigd Arnhem won bij de laatste verkiezingen twee zetels. De partij had als Verenigd Arnhem in de periode ervoor maar een zetel. Aydemir heeft ervaring als gemeenteraadslid en was bij de gemeenteraadsverkiezingen van dit jaar derde op de kandidatenlijst van DENK Verenigd Arnhem.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl



Related Articles

Minister Jet Bussemaker bezoekt theater Huis van Puck in Arnhem

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Jet Bussemaker (PvdA) bezoekt zaterdag 28 januari theater Huis van Puck in Arnhem voor

Oproep aan Marcouch: herstel de democratie

De ondemocratische regionale noodverordening moet zo snel mogelijk plaats maken voor democratische alternatieven die wél passen bij de huidige situatie.

Personeelsbestand gemeente binnen vijf jaar afspiegeling beroepsbevolking

Er gaan zaken veranderen binnen de gemeente Arnhem met betrekking tot diversiteit bij ambtenaren en personeelsbestand. Zo wil het college

Geverifieerd door MonsterInsights