Vitesse en Sports Alliance verlengen samenwerking

by AMS97531A123 | 25 september 2018 22:37

Vitesse en Sports Alliance zijn zo tevreden met elkaar dat beide partijen akkoord zijn gegaan met een verlenging van drie jaar. Hierdoor is Sports Alliance zeker tot eind juni 2021 verbonden aan de trots van Arnhem. Hoeveel er gemoeid is met deze verlenging is niet bekend gemaakt door de club. (foto: Vitesse.nl[1])

[2]

Lange samenwerking met Vitesse

Sinds 3 januari 2008 werken Sports Alliance en Vitesse al nauw samen. De Arnhemse club was de eerste Nederlandse klant die de samenwerking aanging met de data-specialist. Ondertussen zijn vele andere nationale- en internationale clubs gevolgd. Onder andere PSV, Feyenoord, Tottenham Hotspur, Atlético Madrid en FC Barcelona zijn verbonden aan Sports Alliance.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Digitaliseren van allerlei processen

Alle Vitesse-supporters, ook zakelijke, worden geregistreerd in het Sports Alliance data warehouse. Deze data wordt dagelijks beschikbaar gesteld, waardoor Vitesse in staat is om bestaande processen te digitaliseren en te verbeteren. Sports Alliance en Vitesse zijn continue bezig de processen verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Single Sign On
De laatste ontwikkeling in samenwerking met Sports Alliance is het Vitesse-account waarmee supporters nog maar één login nodig hebben voor de verschillende digitale platformen van Vitesse.



Endnotes:
  1. Vitesse.nl: http://www.vitesse.nl
  2. [Image]: https://ds1.nl/c/?si=1475&li=91993&wi=260204&ws=

Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/09/25/vitesse-en-sports-alliance-verlengen-samenwerking/