De Gastronoom Arnhem maatje te groot voor Sportclub Olympic Haykem

by AMS97531A123 | 4 oktober 2018 08:22

De Gastronoom Arnhem[1] blijft het goed presteren in de eerste klasse van het zaalvoetbal. Afgelopen week werd er overtuigend gewonnen van Sportclub Olympic Haykem in Sportsplanet in Westervoort. Hierdoor blijft De Gastronoom nog zonder puntverlies in de competitie. De sterspelers uit Arnhem wonnen met ‘maar’ 3-6 in Westervoort, dankzij vele fraaie reddingen van S.C. Haykem doelman Tufan Aktas. (foto: Harun Mert Kodaz)

De Gastronoom Arnhem heeft ook een geweldige bank

Weer een echte Arnhemse kraker

De futsalwedstrijd tussen de Gastronoom Arnhem en S.C. Haykem was een echte kraker waar ook tientallen fans op af kwamen. S.C. Haykem speelde sterk onder leiding van legende Umran Bozbiyik.[2] De bekende ex-voetballer coacht tegenwoordig Turkse jongeren die uitkomen voor S.C. Haykem. Bij De Gastronoom was afgelopen week bijna iedereen aanwezig. Ali Deniz, Levent Akat en Yasin Koylu speelden bijvoorbeeld gewoon mee bij het eerste elftal van De Gastronoom.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

In het begin gelijk op

In het begin ging de wedstrijd gelijk op en kregen beide elftallen veel scoringskansen. Op een gegeven moment stond het zelfs 2-2, nadat S.C. Haykem weer goed counterde met een zeer sterk spelende Yusuf Duman. Maar de bekende Arnhemse ‘drieling’ Fatih Dag wilde niet meewerken en was bijna bij alle doelpunten betrokken van De Gastronoom[3]. Na de 2-2 werden de kansen bij de Gastronoom effectief afgemaakt door Rafet Simsek (2) en Levent Akat (1). De andere doelpunten kwamen op naam van Ali Deniz, Fatih Dag.
[4]

Ipekci probeert bal weg te houden van spelers Haykem

Opvallende zaken:

[4]

Endnotes:
  1. De Gastronoom Arnhem: http://haberarnhem.nl/2018/09/15/yasin-maradona-koylu-scoort-vijf-keer-tijdens-eerste-wedstrijd-de-gastronoom/
  2. Umran Bozbiyik.: http://haberarnhem.nl/2015/01/24/ex-vitessenaar-bozbiyik-helpt-de-jeugd-aan-een-toekomst/
  3. De Gastronoom: http://haberarnhem.nl/2018/09/11/de-gastronoom-wint-overtuigend-van-rdc-in-deventer/
  4. [Image]: https://ds1.nl/c/?si=1475&li=91993&wi=260204&ws=

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2018/10/04/de-gastronoom-arnhem-maatje-te-groot-voor-sportclub-olympic-haykem/