Eindelijk een snelle manier om rijbewijs aan te vragen in Arnhem

Eindelijk een snelle manier om rijbewijs aan te vragen in Arnhem

Het project Digitaal Aanvragen Rijbewijs is op 1 oktober gestart. Tegenwoordig kun je de verlenging van de rijbewijs online aanvragen via de website van de RDW. Na de aanvraag kun je dan al binnen twee dagen langs het gemeentehuis om de rijbewijs op te halen. Arnhem is de eerste gemeente die gestart is met dit project. Later volgen ook nog 14 andere gemeenten. 

Uw reclame ook hier te zien?

Iedereen kan dit online aanvragen

Iedereen kan hier aan meedoen, als je maar een Nederlandse rijbewijs hebt. Online aanvragen kan alleen als je een rijbewijs wilt verlengen. Voor nieuwe aanvragen van rijbewijzen is dit niet mogelijk. Bekijk hier een lijst met erkende fotografen.

Goedgekeurde fotograaf is een verplichting

De aanvrager moet eerst een pasfoto laten maken bij een goedkeurde fotograaf. Op de website van de RDW kun je achterhalen wie een erkende fotograaf is. Als de foto eenmaal gemaakt is, wordt deze direct verzonden naar de RDW.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl



Related Articles

Ontwikkelaar Reinbouw gaat Bouwen aan de Trans

Opnieuw komt er een mooi project van de grond in de zuidelijke binnenstad. Vrijdag 7 juli jl. tekende Reinbouw voor

Happy Hour: langer parkeren levert geld op in Arnhem

Op 8 mei start in Arnhem een speciale actie om spitsmijders te belonen. Automobilisten kunnen in de parkeergarages Rozet, Centraal

Van Arnhemse voetbalkoning naar Arnhemse schnitzelkoning

Arnhemmer Yasin Koylu (29) opende onlangs een nieuwe vestiging van de Gastronoom aan de Hommelstraat in Arnhem. De bekende Arnhemse

Geverifieerd door MonsterInsights