Cagri Dunar scoort weer voor Anadolu’90

Cagri Dunar scoort weer voor Anadolu’90

Anadolu’90 verpulverde zondag zijn tegenstander met maar liefst 8-0.

Uw reclame ook hier te zien?

Kanonskogel vanaf 30 meter

Sterspeler Cagri Dunar zette zijn stempel op de wedstrijd met een kanonskogel vanaf 30 meter afstand. Volgens getuigen kon de keeper er slechts naar kijken. Na afloop zei de spelmaker het volgende: “Het is niet makkelijk om bij Anadolu’90 te voetballen. Het niveau is erg hoog en er is veel druk. Ik vecht iedere week keihard voor mijn plek en heb vandaag mijn stempel op de wedstrijd gedrukt, Alhamdulillah!”. 

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Afgelopen maand maakte de FIFA de nominaties voor de Puskas Award al bekend. Dunar zal dus nog een jaar moeten wachten voor de volgende nominaties. De Award wordt ieder jaar door de FIFA uitgereikt aan het mooiste doelpunt van het jaar. 

Terug op het oude nest

Dat Dunar scoort is opzicht niet zo bijzonder, hij doet het namelijk erg vaak. Naast het feit dat het een prachtig doelpunt is, scoorde hij ook voor het eerst in acht jaar voor Anadolu’90. In 2010 maakte hij de overstap naar stadsgenoot Eerbeekse Boys. Na een succesperiode bij de boys besloot hij dit seizoen terug te keren op het oude nest, waar het allemaal begon. “Ik vind het geweldig om terug te zijn. Anadolu’90 zit nog altijd in mijn hart en ik wil mijn carrière graag hier beëindigen. De fans en alle leden hebben mij warm onthaald en ik ben ze zeer dankbaar.” waren zijn uitspraken vooraf het seizoen. Dunar staat na twee wedstrijden op één doelpunt.


ReactiesRelated Articles

Toptransfer voor Fatih en Abdullah Sprenkel

De broers Fatih en Abdullah Sprenkel verlaten Jonge Kracht uit Huissen en verhuizen naar SML. De twee lokale bekendheden keren

Gökdeniz Karadeniz laat moskee bouwen in Rusland

De Turkse profvoetballer die in Rusland actief is als voetballer laat een moskee bouwen in de Russische stad Kazan. Reacties

Topspits Murat Senyer is geen vrijgezel meer

De bekende Arnhemse voetballer Murat Senyer is maandag verloofd. Murat Senyer is bekend in Arnhem en omstreken vanwege zijn naam als topspits