Komen de Arnhemse terreurverdachten morgen gewoon vrij?

Komen de Arnhemse terreurverdachten morgen gewoon vrij?

De rechtbank van Rotterdam kwam onlangs met informatie over de terreurverdachten, waar ook de Arnhemse terreurverdachten bij zitten.

Uw reclame ook hier te zien?

De zeven verdachten die eind september zijn opgepakt vanwege het plannen van een terreuraanslag blijven gewoon langer in voorarrest. Dat heeft de rechtbank van Rotterdam bepaald. De Arnhemse terreurverdachten zitten dus ook nog een tijdje vast.

Terroristische aanslag in Arnhem of elders

De zeven personen worden verdacht van het beramen van een terroristische aanslag in Nederland en deelname aan een terreurorganisatie. Een verdachte blijft nog 45 dagen in hechtenis. De andere zes verdachten mogen nog minimaal 90 dagen de cel in, in afwachting van een uitspraak van de rechter.



Mega autobom op ‘onbekende locatie’

De verdachten in Arnhem hadden voldoende materiaal in huis voor een megaautobom en bomvesten. Niet bekend is waar de verdachten een aanslag wilden plegen. Alle verdachten werden al gevolgd door de veiligheidsdiensten.

Bijna alle verdachten kwamen uit Arnhem if waren net verhuisd naar Rotterdam of Vlaardingen. De veiligheidsdiensten volgden de verdachten ook na hun verhuizing uit Arnhem.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl



Related Articles

Bewoners schrikken vannacht van lichte ´aardbeving´ in Arnhem

De redactie kreeg vanochtend een melding van een lichte aardbeving in de Arnhemse wijk Malburgen. In Arnhem-Zuid werd vannacht rond

Arnhem opent informatiepunt voor Giro d ‘Italia in building 026

Aanstaande vrijdag, 8 april, om 16.00 uur opent wethouder Gerrie Elfrink het Giro Informatiepunt in Building 026 aan de Koningsstraat

´Turkenvriend´ Burgemeester Herman Kaiser nog steeds te ziek

Burgemeester Herman Kaiser werd al voordat hij naar Arnhem kwam ´Turkenvriend´ genoemd. De burgemeester van Arnhem, was eerder burgemeester in

Geverifieerd door MonsterInsights