Komen de Arnhemse terreurverdachten morgen gewoon vrij?

Komen de Arnhemse terreurverdachten morgen gewoon vrij?

De rechtbank van Rotterdam kwam onlangs met informatie over de terreurverdachten, waar ook de Arnhemse terreurverdachten bij zitten.

Uw reclame ook hier te zien?

De zeven verdachten die eind september zijn opgepakt vanwege het plannen van een terreuraanslag blijven gewoon langer in voorarrest. Dat heeft de rechtbank van Rotterdam bepaald. De Arnhemse terreurverdachten zitten dus ook nog een tijdje vast.

Terroristische aanslag in Arnhem of elders

De zeven personen worden verdacht van het beramen van een terroristische aanslag in Nederland en deelname aan een terreurorganisatie. Een verdachte blijft nog 45 dagen in hechtenis. De andere zes verdachten mogen nog minimaal 90 dagen de cel in, in afwachting van een uitspraak van de rechter.Mega autobom op ‘onbekende locatie’

De verdachten in Arnhem hadden voldoende materiaal in huis voor een megaautobom en bomvesten. Niet bekend is waar de verdachten een aanslag wilden plegen. Alle verdachten werden al gevolgd door de veiligheidsdiensten.

Bijna alle verdachten kwamen uit Arnhem if waren net verhuisd naar Rotterdam of Vlaardingen. De veiligheidsdiensten volgden de verdachten ook na hun verhuizing uit Arnhem.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

ReactiesRelated Articles

Goed nadenken voordat je vliegt met een drone, politie waarschuwt

De politie in Nederland haalt drones op bijzondere manier uit de lucht. Geen helikopter of pistool maar toch je drone

Beste Alfa Romeo en Jeep dealer 2016 komt uit Arnhem

Arnhem scoort goed met allerlei cijfers, waarbij de stad als beste wordt gepromoot in heel Nederland. Zo is onlangs ook

Wietplantage reden van grote brand in Dieren

Zaterdagavond zijn er twee woningen aan de Van der Duyn van Maasdamstraat onbewoonbaar geworden en een derde woning liep schade