Google bus gaat voor het eerst rijden in Arnhem

Google bus gaat voor het eerst rijden in Arnhem

Arnhem krijgt als eerste een Google bus in de stad. De Gelderse hoofdstad gaat vanaf november als eerste de Google-bus welkom heten.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Google gaat in heel Nederland op tournee om gratis workshops te geven aan ondernemers (MKB) en studenten. Als eerste stad in Nederland is er gekozen voor Arnhem. In een jaat tijd zal de Digitale Werkplaats van Google langs gaan op vijftig verschillende locaties in heel Nederland. De exacte locatie in Arnhem is nog niet bekend.

Meer aandacht voor online zichtbaarheid

Google doet dit natuurlijk niet zomaar. Met de workshops wil Google meer aandacht vragen voor de online sales in Nederland. 82% van de Nederlanders koopt online, terwijl maar 15% van het Nederlandse MKB online verkoopt. Met de Google bus en de trainingen wil Google meer aandacht voor Google Shopping en Google Adsense.Marktplaats bereikt bedrijven makkelijk

In tegenstelling tot Marktplaats heeft Google nog steeds moeite om de eindconsument via Google te bereiken. Marktplaats is in Nederland machtig en bereikt juist wel veel ondernemers die willen adverteren.

Google komt op 15 november naar Arnhem en gaat workshops geven over online zichtbaarheid en online sales. Na Arnhem zal de bus ook langsgaan in Groningen en Den Haag. Qredits (onafhankelijke krediet verstrekker) zal ook aanwezig zijn door een workshop te geven over het schrijven van een goede ondernemingsplan.

Nu al advies over het starten van een bedrijf?

ReactiesRelated Articles

VIDEO Turkse Hazes zingt emotioneel Turks vaderlied in het Nederlands

De Turkse Hazes zingt er weer op los. Nu heeft hij wel een heel speciaal nummer voor zijn luisteraars. Reacties

Veel bekenden tijdens iftar-diner in Presikhaaf

Het jaarlijkse iftar-diner van de Turkiyem moskee in de Arnhemse wijk Presikhaaf werd zondagavond goed bezocht door verschillende gasten en

VIDEO Man komt 3 blikjes kopen en gaat er vandoor met €300,-

Deze man krijgt het voor elkaar een slinkse wisseltruc uit te voeren en gaat er vandoor met €300,-. Reacties