Man vraagt om geld en trekt daarna een grote mes

Man vraagt om geld en trekt daarna een grote mes

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof aan de dovenetellaan in Arnhem-Zuid. Op 24 oktober 2018 heeft er rond 23.45 uur een straatroof plaatsgevonden aan de dovenetellaan.

Het slachtoffer liep op dat moment op straat en werd aangesproken door een onbekende man. De straatrover vroeg om geld of een telefoon. Toen het slachtoffer verklaarde dat hij niets bij zich had trok de man een mes en raaktij hij het slachtoffer in zijn gezicht. Daarna rende hij weg en kon het slachtoffer de politie bellen. Volgens de politie gaat het inmiddels wel weer goed met het slachtoffer.De politie is op zoek naar de dader en kwam met de volgende informatie over de verdachte:

De dader heeft een donkere huidskleur. Hij is rond de 30 jaar oud, 1.70 m lang en heeft een smal postuur. Hij droeg die avond een donkere jas met capuchon, witte schoenen van het merk Nike. Hij sprak met een Antilliaans accent en rook naar wiet. 

Heeft u iets gezien of gehoord of weet u wie de mogelijke dader is laat het dan weten door te bellen met 0900-8844.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

ReactiesRelated Articles

Turkse halay-feest of Arabische-dansfestijn tijdens Koningsdag in Arnhem kan ook

Op woensdag 26 en donderdag 27 april 2017 viert Arnhem ook Koningsdag 2017. De gemeente is ook druk bezig met

Anur Halal Food presenteert reclamefilmpje met Sevval Kayhan

Anur Halal Food presenteerde onlangs het nieuwste reclamefilmpje van het bedrijf. De  commercial dat te zien is op verschillende Turkse

Bekende Arnhemmer gespot in Istanbul tijdens voetbalkraker

De voetbalkraker van afgelopen zondag in Turkije trok veel publiek naar de Turkse stad. Zelfs vanuit Arnhem waren er voetballiefhebbers