Restaurant Blauwe Hoek in Arnhem beschoten met zware wapens

Restaurant Blauwe Hoek in Arnhem beschoten met zware wapens

Restaurant De Blauwe Hoek in Arnhem is vannacht beschoten door onbekenden.(Foto: Google Streetview)

Rond middernacht is de zaak aan de Spijkerlaan beschoten door twee onbekende mannen. De politie bevestigde ook dat het mogelijk gaat om een automatische pistool. Volgens wapenexperts gaat het niet om een simpele kogelgaten van een handvuurwapen.



Omstanders en buurtbewoners zijn verrast en hadden dit niet verwacht. In verschillende media komen buurtbewoners en bezoekers van de Blauwe Hoek aan het woord en bevestigen hoe rustig het altijd was bij de Blauwe Hoek.

De eigenaar van de Blauwe Hoek is ook verbaasd omdat hij dit niet zag aankomen. ‘Ik heb geen flauw idee in welke hoek ik dit moet zoeken’, verklaarde hij aan de Geliderlander.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Omdat het niet om een verdwaalde kogel gaat, lijkt het hier om een doelbewuste actie te gaan.    Bronnen uit de wijk melden dat er tientallen gaten te zijn in de ramen van De Blauwe Hoek.

Later meer….



Related Articles

Eindelijk een snelle manier om rijbewijs aan te vragen in Arnhem

Het project Digitaal Aanvragen Rijbewijs is op 1 oktober gestart. Tegenwoordig kun je de verlenging van de rijbewijs online aanvragen

Merken zoals Tarik Ediz en Kenzel gewoon te verkrijgen in Arnhem

Tegenwoordig hoef je niet helemaal naar Duitsland of Turkije voor bruidskleding van Tarik Ediz of Kenzel. Istanbul Center aan de

8 mensen aangehouden bij een hennepkwekerij, 4 auto’s in beslag genomen

De politie heeft woensdagochtend een hennepkwekerij gevonden. De politie heeft hier 8 aanhoudingen verricht.

Geverifieerd door MonsterInsights