Bekende Fine LaserClinic komt naar Arnhem

Bekende Fine LaserClinic komt naar Arnhem

Engelsing beleggingen heeft ca 90 m² winkel verhuurd aan Fine Laser Clinic.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Dé kliniek voor definitieve en pijnloze laserontharing opent naast haar vestiging in Amersfoort nu ook een vestiging in Arnhem.

Fine LaserClinic onderscheidt zich van andere klinieken op meerdere fronten. Zij horen vaak dat mensen slecht of onjuist geïnformeerd worden over de behandelmethode. Deze is namelijk voor iedereen uniek. Wat voor de één goed is, kan voor de ander niet voldoende zijn. Bij Fine LaserClinic krijgt u altijd een op maat gemaakt advies. Zo voorkomen ze dat u niet goed geïnformeerd bent, over bijvoorbeeld het aantal behandelingen of het eindresultaat. Eerlijkheid en openheid staan centraal bij Fine Laser Clinic.



Verhuurder Engelsing Beleggingen werd bij deze transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis.

 

Bijlage: afbeelding Willemsplein 35 te Arnhem



Related Articles

Politie en ambulance aanwezig na ongeval DiazStore uit Arnhem

De aanrijding van eergisteren, in Doetinchem, blijkt om een aanrijding te gaan waarbij een bekende Arnhemse betrokken is geweest. Bronnen

Brandbomgooier kerk in Presikhaaf is bekende uit de wijk

Tijdens oudejaarsavond is er in de Arnhemse wijk Presikhaaf een brandbom gegooid tegen een deur van de kerk aan de

Ondernemer dupe van diefstal aanhanger, gelukkig zijn er beelden

Midden in de nacht verdwijnt aan het Breezandpad in Arnhem een aanhanger met daarop een rolsteiger. Dit gebeurde op maandag

Geverifieerd door MonsterInsights