Indrukwekkende beelden tijdens afscheid 15-jarige Erdem

by AMS97531A123 | 5 december 2018 10:03

Bijna duizend mensen kwamen dinsdagmiddag naar de Turkse moskee in Ede om de 15-jarige Erdem Kara te herdenken. Erdem overleed afgelopen weekend na een ongeluk op de A15. Erdem had veel vrienden en vriendinnen en was geliefd bij velen. Dit resulteerde ook op een drukke herdenkingsbijeenkomst met vrienden, klasgenoten en vele anderen. Op de gezichten van de aanwezigen was te zien hoe emotioneel iedereen was. 


Erdem is een held

De auto waar Erdem Kara in zat botste op een andere auto. In eerste instantie ging men er van uit dat Erdem uitstapte om de schade te bekijken. Dit bleek toch niet het geval te zijn. Verschillende bronnen melden dat de 15-jarige Turkse Edenaar uit de auto stapte om zijn moeder te helpen. Helaas werd hij op dat moment ook geschept door een derde auto. Erdem toonde veel moed en kracht na het ongeluk om zijn moeder te helpen. Niemand weet hoe precies hoe Erdem of zijn moeder er aan toe waren, toen hij zijn moeder wilde gaan helpen.

Massale opkomst tijdens herdenking in moskee

Ede toonde respect en berouw voor Erdem en zijn familie. De opkomst was dan ook massaal om Erdem te herdenken tijdens het laatste Islamitische gebed dat werd uitgevoerd. Ook uit andere Gelderse steden waren er velen die afkwamen op de herdenking van Erdem Kara.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Uw reclame ook hier te zien?




Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/12/05/indrukwekkende-beelden-tijdens-afscheid-15-jarige-erdem/