Spelersvrouwen sieren cover eerste Vitesse Magazine

by AMS97531A123 | 7 december 2018 08:48

Spelersvrouwen sieren cover ee
Vitesse lanceert in samenwerking met Audax Media het allereerste Vitesse Magazine. Een uitgebreid jaarlijks magazine met volop ruimte voor verhalen van trotse betrokkenen. Vitesse-spelers Bryan Linssen, Vyacheslav Karavaev en Rasmus Thelander reikten de eerste exemplaren uit aan seizoenkaarthouders, partners en burgemeester Ahmed Marcouch. Het magazine valt vanaf vrijdag 7 december bij alle seizoenkaarthouders en businessclub-leden op de mat.

 

In de moderne wereld van het betaald voetbal is het belangrijk om te blijven ontwikkelen. Vitesse is daar geen uitzondering op. Digitale ontwikkelingen doen hun intrede en de rol van printmedia verandert. Daar speelt Vitesse op in. Het extra dikke Vitesse Magazine komt daarom in plaats van de vier kleinere Mijn Vitesse magazines die supporters in vorige seizoenen ontvingen. Daarnaast heeft Vitesse in augustus de Vitesse Fan App gelanceerd, waarmee het clubnieuws dagelijks en up-to-date te volgen is.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Het nieuwe magazine telt 92 pagina’s en staat boordevol interviews. Op de cover schitteren de spelersvrouwen van Bryan Linssen, Maikel van der Werff, Rasmus Thelander, Roy Beerens en Arnold Kruiswijk. Matus Bero en Vyacheslav Karavaev, vrienden en teamgenoten bij de selectie van het eerste elftal, vertellen hun persoonlijke verhaal en burgemeester Ahmed Marcouch onthult dat hij wellicht een goede scheidsrechter zou zijn. Ook is er aandacht voor supporters die vanuit alle hoeken van het land voor elke thuiswedstrijd de reis naar Arnhem maken. Drie van hen komen aan het woord en vertellen over hun lange afstandsrelatie met Vitesse. Ook voor de voetbaltechnische veelvraten is er genoeg interessants te vinden in het magazine. Zo nemen de collega’s van het Vitesse Voetballab de lezers mee in de laatste ontwikkelingen en leggen ze uit hoe wetenschap de prestaties, conditie en het atletisch vermogen van de spelers verbetert.

Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/12/07/spelersvrouwen-sieren-cover-eerste-vitesse-magazine/