Kind aangereden door veel te grote bestelbus in Arnhem

Kind aangereden door veel te grote bestelbus in Arnhem

Maandagmiddag is een kind aangereden door een bestelbus aan de Garnizoenstraat in Arnhem-Noord. Het kind raakte gewond en is per ambulance naar het Radboud MC ziekenhuis in Nijmegen gebracht. (foto: screenshot youtube)

Onduidelijk hoe ongeval heeft plaatsgevonden

Het is niet helemaal duidelijk hoe het ongeval heeft plaatsgevonden. De hulpverleners op locatie hadden ook te weinig informatie om dat te delen met omstanders. Op een foto is wel te zien dat het fietsje van het kind onder de bestelbus ligt. Hoe zwaar de verwondingen van het kind dan ook zijn is niet bekend.

Veel te grote bestelbussen in de straten

De veel te grote bestelbussen, die vaak vanwege lage loonkonsten, bestuurd worden door minder ervaren chauffeurs zorgen vaker voor aanrijdingen of schade. Zo zijn er veel straten in verschillende wijken in Arnhem, waar deze bestelbussen amper kunnen parkeren of draaien. Hierdoor worden lantaarnpalen of andere objecten regelmatig ‘meegenomen’ tijdens het bezorgen van pakjes. De pakjes moeten hoe dan ook bezorgd worden, omdat mensen massaal blijven bestellen via internet.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

ReactiesRelated Articles

‘Snuivende’ Vitesse-hooligans zorgen voor rellen in Arnhem

De rellen die vanmiddag voor de wedstrijd Vitesse-Southampton begonnen zijn volgens een ooggetuige, vooral te danken aan ‘snuivende’ Vitesse fans

Gemeente waarschuwt voor nep-medewerker aan deur

De gemeente maakte vandaag in een verklaring melding van een enorm vervelend bericht waarbij geld is ‘gestolen’ van een Arnhemmer.

Politie trapt niet in ‘broodje-aap’ verhaal Arnhemmer(16)

Agenten uit Arnhem hebben donderdagnacht (03:30) een 16-jarige Arnhemmer aangehouden omdat hij nogal rondslingerde met zijn auto. Tijdens het achtervolgen