Selam Pide in Presikhaaf officieel overgenomen door nieuwe eigenaar

Selam Pide in Presikhaaf officieel overgenomen door nieuwe eigenaar

Een van de bekendste broodjeszaak van Arnhem ‘Selam Pide’ aan de volkerakstraat 14 is sinds kort overgenomen door een nieuwe eigenaar.

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

Nieuwe eigenaar neemt Selam Pide over

Bronnen uit Presikhaaf melden dat Arnhemmer Ahmet Kutuk de nieuwe eigenaar is na het sluiten van een overeenkomst met de vorige eigenaar. De zaak krijgt meteen ook een nieuwe naam. Sinds 26 december 2018 is Pide Center namelijk ingeschreven aan de Volkerakstraat 14 in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Hoeveel er exact gemoeid is met de overname, is niet helemaal duidelijk.

Bekend vanwege traditionele Turkse pide

Selam Pide stond bekend om de traditionele Turkse ‘Pide’ broodjes en opende als eerste bedrijf in Arnhem een zaak waar je speciaal pide-broodjes kon krijgen. Het werd een succes omdat heel Arnhem op een gegeven moment wist, dat je er dagelijks vroeg bij moest zijn om nog pide’s te kunnen kopen. Later op de dag betekende dat je ook geen pide’s meer kon krijgen en een dag moest wachten.Traditionele Pide is ook ‘hot’ in Gelderland

Selam Pide opende haar deuren in maart 2016 en is ergens vorige week overgenomen. Op Google wordt zelfs aangegeven dat Selam Pide permanent is gesloten. Mocht je in de tussentijd heel graag pide’s willen eten, kun je nog steeds gewoon langs gaan bij Tuna Pide aan de looierstraat of online bestellen.

Boga Administratie en Belastingadviseurs adviseerde de verkoper bij deze transactie.

ReactiesRelated Articles

Chico’s Place komt met 1e twee uur gratis parkeren (na 18:00 uur)

De bekende Arnhemse eetzaak in het centrum van Arnhem, Chico’s Place, komt met een bijzondere en klantvriendelijke maatregel om de

Student Radboud onderzoekt invloed veranderingen bij Turkse Klarendallers

Dave de Bruijn, derdejaars student sociale geografie aan de Radboud  universiteit in Nijmegen is bezig met een onderzoek naar veranderingen

Evital opent atelier voor activerend werk

Arnhem – Op donderdag 6 juli vond de feestelijke opening plaats van het atelier van Evital voor activerend werk. Prachtig