Bekende Arnhemse beveiliger famous na acteerdebuut bij Peter Hoefnagels

Bekende Arnhemse beveiliger famous na acteerdebuut bij Peter Hoefnagels

De bekende Arnhemse beveiliger en rapper Bilal Budak valt steeds vaker op als ‘Bekende Nederlander’. (foto: screenshot youtube)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Klankzinnig (@klankzinnig) op

Velen herkennen hem steeds vaker op straat

Velen herkennen de Arnhemmer op straat of bij een lounge waar hij komt. Vooral jongeren lijken steeds meer onder de indruk te zijn van de Klarendaller. De Nederlandse Turk met Arabische roots komt nog steeds voorbij vliegen via youtube waar zijn filmpjes al meer dan een miljoen keer zijn bekeken. Wekelijks komen daar nieuwe filmpjes en scenes bij waar de Arnhemmer te zien is. Hij is zelfs een van de leukste ‘leerlingen’ in de filmpjes.

Binnenkort te zien in een bekende Turkse serie?

In het dagelijks leven is de Arnhemmer tegenwoordig werkzaam als beveiliger tijdens evenementen. En kun je hem gewoon tegen komen bij  de Aya Sofya moskee in Klarendal of bij X-Hale lounge in Presikhaaf. Budak is altijd vrolijk en geniet van het leven. Het zal velen niet verbazen als Budak binnenkort een rol gaat krijgen in een bekende Turkse serie. Hij acteert namelijk al jaren en heeft bewezen dat hij heel goed is als acteur. Binnenkort horen we vast meer als Budak gevraagd wordt voor een Turkse serie waar miljoenen naar kijken.



Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl



Related Articles

DENK lanceert lijsttrekker in Arnhem

Met Yıldırım Usta doet DENK de aankomende gemeenteraadsverkiezingen mee in Arnhem om de strijd aan te binden met de verharding

Nieuwe regels als je vijf of meer kamers verhuurt

Sinds 15 december 2020 gelden er nieuwe regels voor het verhuren van kamers in de Gelderse hoofdstad. De nieuwe regels

Een van de eerste gastarbeiders van Arnhem overleden

Arnhemmer Aydin Agsangu is vrijdag op 85-jarige leeftijd overleden. Agsangu was een van de eerste gastarbeiders in Arnhem toen hij

Geverifieerd door MonsterInsights