Allereerste Gastronoom in Arnhem-Zuid gaat maandag feestelijk open

by AMS97531A123 | 3 januari 2019 22:23

De Gastronoom in Arnhem-Zuid aan de Kronenburgpromenade 6 (voormalig ABN Amro pand) gaat maandag 7 januari 2019 officieel open. Ali Deniz, directeur bij De Gastronoom, maakte dit eerder vandaag bekend. De vestiging zal zijn deuren openen in het compleet vernieuwde voormalige pand van de ABN Amro bank in Arnhem-Zuid. 

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

Einde aan geruchten over vestiging in Arnhem-Zuid

Met de opening van De Gastronoom komt er een einde aan de geruchten van een vestiging van De Gastronoom in Arnhem-Zuid. Alle vestigingen van De Gastronoom werden namelijk in de afgelopen jaren geopend in Arnhem-Noord en in Velp. Het bedrijf, bekend geworden met zelf gemaakte friet, is zelfs een concurrent van McDonald’s[1] geworden door dat het overal in Arnhem een vestigingen heeft.

Bijzonder fraaie inrichting van nieuwe locatie

De vestiging van De Gastronoom in Arnhem-Zuid is bijzonder fraai ingericht en heeft ook interessante USP’s in vergelijking met andere vestigingen. Het interieur van de nieuwe store is volgens een nieuw concept dat bedacht is door een speciale design-afdeling van De Gastronoom. Zo is de inrichting bijzonder fraai en leuk om te zien. Net zoals bij de vestiging aan de Middachtendingel kunnen bezoekers in Arnhem-Zuid ook genieten van heerlijke houtskoolgerechten en allerlei nieuwe soorten milkshakes. We hebben zelfs als Haber Arnhem een foto van het interieur ontvangen via het management.


Wethouder Jan van Dellen verricht opening

De opening zal maandag rond ongeveer 15.30 uur plaatsvinden onder het genot van een hapje en een drankje. De Arnhemse wethouder van Economische Zaken en Sport Jan van Dellen zal de opening verrichten. Wat er tijdens de opening aangeboden gaat worden is nog een verrassing.

Endnotes:
  1. McDonald’s: https://haberarnhem.nl/2017/03/23/cafetaria-de-gastronoom-haalt-mcdonalds-in-arnhem-in-met-nieuwste-vestiging/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2019/01/03/allereerste-gastronoom-in-arnhem-zuid-gaat-maandag-feestelijk-open/