Wethouder trots op zesde vestiging De Gastronoom in Arnhem-Zuid

Wethouder trots op zesde vestiging De Gastronoom in Arnhem-Zuid

Toen de Arnhemse wethouder, Jan van Dellen, werd gevraagd of hij de opening van de zesde vestiging van de Gastronoom wilde verrichten hoefde hij niet lang na te denken. Dit zei de wethouder afgelopen vrijdag tijdens de opening van de nieuwe vestiging bij winkelcentrum Kronenburg.

Uw reclame ook hier te zien?

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze zes vestigingen hebben

Jan van Dellen vervolgde verder: ‘Hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze zes vestigingen in een stad hebben. Ik denk dat het er niet veel zullen zijn.’ De wethouder doelde vooral naar het concept waarbij De Gastronoom meer is dan alleen een cafetaria. De Arnhemse wethouder noemde het dan ook een ‘Cafetaria Plus’. De wethouder voor Economie en Sport vond het een hele slimme zet van de Arnhemse ondernemer Ali Deniz om juist hier een vestiging te openen.

De Gastronoom in Arnhem heeft Arnhem op de kaart gezet door als ‘cafetaria’ niet alleen patat te verkopen. Behalve zelfgemaakte patat kun je bij de verschillende vestiging ook genieten van heerlijke houtskoolgerechten. En in Arnhem-Zuid was er tot op heden geen vestiging van De Gastronoom, waardoor het extra uniek is.




Related Articles

Vanaf maart weer elke twee weken GFT ophaaldag

Vanaf maart haalt SUEZ weer één keer in de twee weken uw GFT-afval op. Dit maakt de gemeente bekend in

Advocaat Cem Cakir stapt over naar Ozkara Advocaten

Advocaat Cem Cakir, geboren en getogen in de Achterhoek, maakt per 1 november 2019 de overstap van Brands Advocaten naar

Mehdi Forutan opent nieuwste barbershop van Arnhem

Mehdi Forutan heeft onlangs een eigen barbersalon geopend aan de van Muijlwijkstraat in Arnhem. De bekende barber is tegenwoordig aan

Geverifieerd door MonsterInsights