Dringend verzoek van politie aan alle Arnhemmers met een camera

by AMS97531A123 | 14 januari 2019 15:00

De politie wil heel graag weten of Arnhemmers een camera hebben hangen aan hun woning of bedrijfspand. Hier is een oproep over gedaan om nog meer camerabeelden te ontvangen. Lees verder om te achterhalen waarom de politie dit wenst.

Camerabeelden helpen politie om dader te vinden

De camerabeelden helpen de politie bij het vinden van daders. Hoe meer camera’s er hangen in de buurt, des te sneller de politie misdrijven kan oplossen. Met een voorbeeld wordt het allemaal net even iets duidelijker.Stel dat er wordt ingebroken in uw woning

Stel dat er wordt ingebroken in uw woning of bedrijfspand. De politie kijkt dan, vrij snel na de melding, in en databank wie bij u in de buurt een camera heeft. Vervolgens kunnen de beelden vrij snel opgehaald worden om te kijken of de dader er op staat. De politie kijkt dus niet live mee met de camera’s die hangen, maar wil graag weten waar deze camera’s hangen.

Inmiddels staat de teller al op 200.000 camera’s. U kunt uw camera aanmelden via www.politie.bl/cib[1] en eventueel een antwoord vinden op al uw meest gestelde vragen.

Uw reclame ook hier te zien?

Endnotes:
  1. www.politie.bl/cib: http://www.politie.bl/cib

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2019/01/14/dringend-verzoek-van-politie-aan-alle-arnhemmers-met-een-camera/