Chefkok van Elite Plaza is meer dan alleen een vakman

Chefkok van Elite Plaza is meer dan alleen een vakman

De chefkok van Elite Plaza is meer dan alleen een vakman in de keuken van Elite Plaza aan de Akkerwindestraat in Arnhem-Zuid. Eigenaar en chefkok Mehmet Bülbül heeft jarenlang bij Pizzeria Pinoccio gewerkt en is misschien wel de meest ervaren vakman in Arnhem en omstreken. (foto: Elite Plaza/Facebook)

Nog meer bijzondere gerechten bij Elite Plaza

Speciale eigen gemaakte kruiden

De bekende chefkok staat bekend om zijn speciale vleesgerechten met eigen gemaakte kruiden. Dankzij de eigen kruiden en heel veel zelf gemaakte ambachtelijke vleesgerechten loopt het prima bij Elite Plaza, ondanks dat de zaak niet op een hoofdstraat is gevestigd. Wat voor kruiden er wordt gebruikt is niet bekend.  Elite Plaza is allang geen restaurant meer waar alleen mensen uit de wijk op af komen. Volgens een woordvoerder van het bedrijf komen ex-bewoners ook regelmatig langs nadat ze al een tijdje verhuisd zijn naar buiten Arnhem.



Beyti Kebap in het assortiment

Elite Plaza heeft veel USP’s als bedrijf. Zo heeft het als enige in Arnhem Beyti kebap in het assortiment en kun je er ook langs voor een heerlijke Adana kebap of etli ekmek. Zoals op de facebookpagina van Elite Plaza staat omschreven: ‘Elite Plaza is een sfeervol Turks eetcafé in hartje Arnhem-Zuid. Voor een traditionele smaak zijn de meeste gerechten bereid op houtskoolgrill’.

Elite Plaza is in maart 2015 opgericht. Daarvoor was de locatie sinds 1996 bekend als Pizzeria Siciliana. Bij Elite Plaza kun je op locatie eten of een bestelling plaatsen.

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl



Related Articles

VIDEO Soufiane Touzani over de situatie van zijn broeder Abdelhak Nouri aan IE-DER-EEN

Sufiane Touzani was tot nu toe nog niet klaar om een reactie te geven omtrent de gebeurtenissen van zijn broeder

VIDEO Agressieve Marokkaan maakt het de politie knap lastig

Deze agressieve Marokkaan maakt het de politieagenten niet makkelijk. Ondanks dat hij in overtreding is, weet hij zich niet fatsoenlijk

Woning in miljonairswijk direct op slot door burgemeester Marcouch

Burgemeester Marcouch heeft 48 uur geleden een woning aan de Van Goghstraat in Arnhem per direct gesloten. Een bizarre ontdekking

Geverifieerd door MonsterInsights