Vitesse en onbekende sportdrankproducent akkoord met nieuwe sponsoring

Vitesse en onbekende sportdrankproducent akkoord met nieuwe sponsoring

Vitesse heeft weer een nieuwe sponsor weten te strikken. (foto: Vitesse.nl)

De club maakte recent bekend dat het een akkoord heeft bereikt met sportdrankproducent O’Sonyq. De samenwerking is voor een periode van 2,5 jaar. Vitesse en een vertegenwoordiger van O’Sonyq tekenden tijdens de rust van de wedstrijd Vitesse vs Excelsior.



O’sonyq is een nieuwe speler in de markt

O’sonyq, een nieuwe speler in de markt van sports drinks, en kent momenteel al samenwerkingen met de KNZB, de Italiaanse topclub Juventus en verschillende Nederlandse topsporters. In Arnhem en eigenlijk in heel Nederland, is het bedrijf minder bekend. Met een sponsoring van Vitesse is het makkelijker  om heel Nederland te bereiken vanwege alle aandacht dat Vitesse trekt als belangrijke ploeg in de Eredivisie. Beide partijen zullen uiteindelijk baat bij zo een sponsoring hebben.

Official Sports Drink Partner van Vitesse

De nieuwe Official Sports Drink Partner van Vitesse heeft als eerste een geheel natuurlijke isotone sportdrank in de markt gezet en richt zich dan ook op gezonde voeding, iets wat goed past bij Vitesse. Het partnership tussen beide partijen wordt ingezet om bij onder andere partnerclubs bewustwording te creëren van het hoge gehalte suikers in huidige sportdranken, en de gezonde oplossing van O’sonyq.

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

Hoeveel het bedrijf gaat betalen aan Vitesse is niet bekend gemaakt. We gaan er wel van uit dat er minimaal een paar ton is neergelegd om op de shirtjes van Vitesse te verschijnen. Beide partijen hebben hier niets over bekend gemaakt. Je bent tenslotte als O’sonyq elke week zichtbaar tijdens de wedstrijden van Vitesse en ook tijdens de herhalingen waar miljoenen naar kijken.



Related Articles

Studentendeal: Burgerking & Vitesse-Willem II voor € 17,50

Vitesse heeft een superdeal bedacht om nog meer studenten uit Arnhem naar het Gelredome te laten komen. De kans bestaat

Olympisch kampioen ontvangt judoboek van Hester Hoogland

Hester Hoogland geeft al jarenlang judoles  aan de jeugd bij Budo Sport Arnhem. Afgelopen jaren heb ze samen met een

Effectief FC Dinc bezorgt team Boga nederlaag tijdens Arnhemse kraker

Een uiterst effectief FC Dinc heeft Team Boga donderdagavond een flinke draai om de oren gegeven. De Arnhemse ploeg met

Geverifieerd door MonsterInsights