Arnhemmer en amateurvoetballer Yilmaz begint eigen onderneming

Arnhemmer en amateurvoetballer Yilmaz begint eigen onderneming

Arnhemmer Murat Yilmaz heeft sinds kort een eigen bedrijf dat actief zal zijn in verschillende sectoren zoals real estate, toerisme en bouw. (foto: Elsweide/Facebook/1e van links)



De ex-bankierĀ  en amateurvoetballer bij Elsweide heeft na tien jaar ‘Yapi Kredi Bank’ zijn eigen MY Dutch Holding opgericht. Bij Yapi Kredi Bank Nederland was de Arnhemmer actief als cashmanager en later als specialist. MY Dutch Holding is officieel opgericht in juli 2018 maar begint nu pas echt actief te worden. Dit bleek uit berichten die via social media werden gedeeld.

Murat Yilmaz is sinds september 2018 ook algemeen secretaris bij de landelijke ondernemersvereniging MUSIAD. De Arnhemmer is actief bij de Utrechtse afdeling van de non-profitorgansiatie omdat Arnhem nog geen eigen afdeling heeft.

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl



Related Articles

Wel heel vreemd dat de politie telkens aanbelt bij Arnhems gezin in Zuid

Het lijkt wel alsof je per definitie automatisch verdachte bent van een illegale hennepkwekerij als je in Malburgen woont en

Deze bedrijven in Arnhem zoeken per direct nieuwe medewerkers

Vacatures in Arnhem Tuna pide Arnhem Bij Tuna Pide aan de Looierstraat zoeken ze een serveester voor 12-20 uur per

Lunchroom Rico aan de Steenstraat in Arnhem krijgt een nieuwe eigenaar

De Steenstraat in Arnhem blijft booming voor ondernemers en bezoekers. Het is een van de bekendste winkelstraten van Gelderland en

Geverifieerd door MonsterInsights