Gemeente Arnhem zorgt voor extra bedden vanwege koude weer

Gemeente Arnhem zorgt voor extra bedden vanwege koude weer

Het vorstprotocol van de gemeente Arnhem voor opvang van dak- en thuislozen gaat officieel in werking. 

Officieel vorstprotocol in Arnhem



De komende dagen en nachten worden steeds kouder. Sinds 17 januari is het weer ook alleen maar kouder geworden, waardoor het vorstprotocol officieel in werking is gesteld. Dit maakte de gemeente bekend in een persbericht.

Extra bedden voor daklozen in de stad

Dit betekent dat Arnhem voor extra bedden gaat zorgen, om niemand in de kou te laten staan in de nachtelijke uren. De opvangvoorzieningen gaan de openings- en afsluitingstijden op elkaar afstemmen en extra bedden bijzetten om iedereen op te vangen. Verschillende instanties zullen ook extra inventariseren om te kijken wie er nog buiten gaan slapen.

Als Arnhemmer kun je ook een bijdrage leveren door daklozen te helpen of even contact met de gemeente op te nemen. Niemand kiest er namelijk over om met -3 buiten te slapen. Zorg voor een ander, door een ander te helpen.

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl



Related Articles

Basisschool het Klinket gaat naar de landelijke finale schoolvoetbal

ARNHEM – De meisjes van groep 8 van basisschool Het Klinket uit Arnhem hebben zaterdag 4 juni 2016 gespeeld om

D66 Arnhem kiest enthousiast team voor 2022-2026

Op vrijdag 3 december presenteert D66 Arnhem de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Onder aanvoering van lijsttrekker Mattijs Loor,

Moeder laat uit voorzorg beelden overleden zoon zien

Deze moeder heeft een hele belangrijke boodschap aan iedereen maar vooral aan motorrijders. Zij heeft namelijk haar zoon verloren door

Geverifieerd door MonsterInsights