Bekende zorginstelling huurt 2.000 m² op IJsseloord 2 in Arnhem

Bekende zorginstelling huurt 2.000 m² op IJsseloord 2 in Arnhem

Stichting Jeugdbescherming Gelderland huurt 2.000 m² op IJsseloord 2 Arnhem

ARNHEM – Stichting Jeugdbescherming Gelderland verhuist binnenkort naar Delta 1 te Arnhem en neemt daar circa 2.000 m² kantoor en 43 parkeerplaatsen in gebruik.  Op dit moment wordt het pand door de eigenaar verbouwd ten behoeve van de turn-key oplevering aan de huurder.

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, heeft na verkoop van de 2 eigendomspanden in Arnhem, Jeugdbescherming Gelderland begeleid bij de pand- en locatieselectie en de onderhandeling met de verhuurder. Verhuurder Brivec zal in 2019 starten met de verbouwing van het gehele pand naar Business Center Arnhem ter uitbreiding van haar andere business center vestigingen in onder andere Leusden, Groningen, Apeldoorn en Deventer. Brivec werd begeleid door REBO Bedrijfsmakelaars, onderdeel van REBOgroep.

Bijlage: afbeelding Delta 1 te ArnhemReactiesRelated Articles

Laatste dag voor pre-sales tickets Rico vs Badr in Arnhem

Als je als een van de eersten een ticket wilt voor het gevecht van de eeuw in het Gelredome dan

Veel klachten over betaald avondparkeren in binnenstad Arnhem

Het betaald avondparkeren in de binnenstad zorg nu al voor veel kritiek.  Reacties

Vannacht weer twee auto’s in brand gestoken in Presikhaaf

Een of meerdere personen zijn al lange tijd bezig in Arnhem door het in brand steken van auto’s. Reacties