Theo Janssen tijdens zijn boekpresentatie: ‘Ik weet echt niet wat er in staat’

by AMS97531A123 | 2 februari 2019 12:08

Theo Janssen was gisteren te gast bij De Wereld Draait Door. Hij was daar samen met schrijver Marcel van Rosmalen om zijn nieuwe boek ‘Op pad met De Dikke Prins’ te presenteren. Opvallend was vooral dat Theo zelf niet op de hoogte was van de inhoud van zijn eigen boek. (screenshot/ DWDD[1])

Het gesprek zorgde voor hilarische momenten gisterenavond. Schrijver Marcel van Rosmalen vertelde heel koel hoe hij alles uit de kast haalde om een boek over Theo Janssen te schrijven. De bekendste voetballer van Arnhem had namelijk amper zin om mee te werken aan een boek, en liet dat ook steeds merken. Theo had nergens zin in, en al helemaal niet in lange reizen om ‘zijn leven’ op papier te zetten.


Waarom Theo niet meer naar Amsterdam wilde gaan

Theo vertelde ook over zijn periode bij Ajax en waarom hij wilde stoppen bij de Amsterdammers. Elke dag in de file, elke dag lang reizen was niks voor mij. Op ene gegeven moment was ik zelfs van half zeven in de ochtend tot elf uur onderweg om bij het traningscomplex van Ajax te komen. Ja, en ik kwam hierdoor ook weleens te laat.

Op de bank zitten was niks voor mij

Waarom de Arnhemmer ook niet veel zin had in Oranje wordt ook duidelijk in zijn boek. Ik speelde overal waar ik kwam. Op de bank zitten en in de ‘weekenden werken’ was niks voor mij. Ik wist dat ik met jongens zoals Sneijder en Van der Vaart altijd op de bank moest gaan zitten. Daar heb ik dan ook geen zin. Dat is niks voor mij.’

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl



Endnotes:
  1. DWDD: https://dewerelddraaitdoor.bnnvara.nl/media/682310

Source URL: https://haberarnhem.nl/2019/02/02/theo-janssen-tijdens-zijn-boekpresentatie-ik-weet-echt-niet-wat-er-in-staat/