Bekende ondernemer brengt voetbalclubs voor het eerst samen aan tafel

by AMS97531A123 | 10 februari 2019 22:48

Afgelopen zaterdag zijn de voorzitters van de voetbalverenigingen Barbaros, VV Elsweide, FC Jeugd, TKA, Turkse Kracht, FC Uluspor en TVV bij voetbalvereniging Elsweide in Arnhem bij elkaar gekomen. Dit gebeurde op initiatief van Murat Yilmaz van MY Dutch Holding uit Arnhem. Nooit eerder zijn deze clubs op bestuursniveau bij elkaar gekomen. (foto: MY Dutch Holding)

Ondernemers steunen initiatief samenwerkende voetbalclubs

Behalve vertegenwoordiging vanuit de clubs waren ook enkele ondernemers aanwezig, waaronder Hakan Gecol, Abdullah Atasever en Yucel Simsek, die bekend staan om hun steun aan sportverenigingen en voetbalclubs. Een deel van de activiteiten met de verschillende bestuurders werd eerder op de dag georganiseerd bij restaurant Nişantaşı in Arnhem. Daarna volgde een algemene brainstormsessie bij voetbalvereniging Elsweide.



Bijdrage leveren aan de samenleving

Het doel van deze samenwerking is om aandachtspunten bij de clubs op te lossen en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan de samenleving. Maar ook het leveren van een bijdrage het Nederlandse voetbal – elk vanuit eigen kracht – oplossingen aan te dragen voor problemen waar de clubs tegen aanlopen. Ook willen alle aanwezige clubs een bijdrage leveren aan het verbreden van kennis, het uitwisselen van ervaringen en uitbreiden van bestaande netwerken. Alle voetbalclubs hebben tenslotte bijna altijd te maken met vergelijkbare kwesties.

Deze bijzondere meeting in Arnhem werd mede dankzij steun van de ondernemers Hakan Gecol, Abdullah Atasever en Yucel Simsek mogelijk gemaakt. In een algemene verklaring werd bekend gemaakt dat de ondernemers klaar staan om innovatieve sportprojecten bij de clubs te ondersteunen.

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2019/02/10/bekende-ondernemer-brengt-voetbalclubs-voor-het-eerst-samen-aan-tafel/