Arnhemse wokkoning maakt transfer naar Pide Center in Presikhaaf

by AMS97531A123 | 21 februari 2019 11:00

De Arnhemse wokkoning Ramazan heeft onlangs een transfer gemaakt van Chico’s Place[1] naar Pide Center in Presikhaaf. De bekendste ‘wok-maker’ van Arnhem heeft een nieuwe functie bij de net opgestarte Pide Center. Via social media deelde hij onlangs berichten met zijn nieuwste gerechten.┬á

Arnhems nieuws[2]

Pide Center nam eind 2018 Selam Pide over voor een megabedrag aan de Volkerakstraat in Presikhaaf. Na een enorme verbouwing is de zaak onlangs open gegaan. Behalve allerlei soorten pide’s worden er ook wokgerechten aangeboden in het assortiment van Pide Center. En om dit mogelijk te maken is de Arnhemse ‘WokKoning’ Ramazan binnengehaald. Het is niet bekend welk bedrag beide partijen zijn overeengekomen voor de transfer van deze wokexpert uit Arnhem.Ramazan staat bekend om zijn heerlijke wokgerechten die hij als geen ander weet te maken. Dankzij zijn jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven aan de Korenmarkt is hij een expert geworden en heeft hij klanten over heel Arnhem die speciaal bij hem langskwamen. Bij Amigo in Arnhem was hij voorbeeld ook verantwoordelijk voor allerlei speciale en heerlijke gerechten. Bij Chico’s Place was dat ook niet anders. De speciale halal wokgerechten van Ramazan deden het goed in heel Gelderland.

Hoe Ramazan zijn wokgerechten maakt is niet bekend. Hij gebruikt volgens bronnen ook een speciale saus, waar hij alleen van weet welke ingredi├źnten er in zitten. Zolang dit geheim blijft, komen mensen er dus ook nooit achter.

nieuws uit Arnhem[3]

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

Endnotes:
  1. Chico’s Place: http://haberarnhem.nl/2017/08/05/chicos-place-belangrijk-voor-binnenstad-van-arnhem/
  2. Arnhems nieuws: http://www.haberarnhem.nl
  3. nieuws uit Arnhem: http://www.haberarnhem.nl

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2019/02/21/arnhemse-wokkoning-maakt-transfer-naar-pide-center-in-presikhaaf/