Traditie gaat gewoon door bij viaduct Hommelseweg

Traditie gaat gewoon door bij viaduct Hommelseweg

De viaduct aan de hommelseweg in Arnhem Noord heeft weer een fraaier beeld gekregen nu het weer voorzien is van een positieve wens. Een onbekende Arnhemer wenst iedereen een fijne Carnaval en Ramadan. 

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

Een onbekende Klarendaller heeft weer alles uit de kast gehaald om iedereen een fijne Carnaval en Ramadan te wensen. Dit doet hij elk jaar. Niet iedereen is hier mee tevreden. Sommige buurtbewoner klagen over overlastgevende teksten, terwijl veel Arnhemmers juist blij worden als ze dit weer zien aan de viaduct, waard de trein over rijdt, richting station Velperpoort.


Tekst wordt steeds door de gemeente weggehaald

De tekst wordt ook steeds door de gemeente weggehaald, als daar budget en tijd voor is. Zolang dat niet het geval is, blijft het staan. Wie de onbekende Arnhemmer is, blijft onduidelijk. Bronnen bevestigen dat het om een man gaat die in de nachtelijke uren de viaduct opklimt om de teksten te plaatsen. Zeker weten we het natuurlijk niet.

De Arnhemmer plaatst zelf een boodschap in de openbare ruimte omdat niemand anders dat doet. In heel veel andere landen om ons heen, is het vrij normaal om tijdens belangrijke feestdagen de inwoners een fijne feestdag te wensen.

ReactiesRelated Articles

Arnhemse Sabriena overvallen en beroofd in eigen huis

Sabriena Schrader uit Arnhem is zeer recent overvallen en beroofd in haar eigen huis. De beautyspecialist maakte dit zelf bekend

Arnhem heeft twee Indische buurten

Waar menige plaats in Nederland trots is op zijn Indische buurt – denk aan Den Haag, Amsterdam en Utrecht –

KNVB scheidsrechter op bezoek bij Turkse kapper

KNVB scheidsrechter Fatih Yilanci was onlangs op bezoek bij ‘By Barber’, een nieuwe kapsalon aan de Hommelseweg. Reacties